Manteniment de la programació i plugins de projectes WordPress, per incrementar les garanties de seguretat, el SEO, i el rendiment de les pàgines, a Viladecavalls

El manteniment de la programació de pàgines web, consisteix en treballs que ens estalvien tot tipus d’incidències, i per l’altre ens permeten tenir la pàgina web en millors condicions, per treure més profit de les oportunitats que poden sorgir gràcies a ser a Internet.

Què es pot evitar amb el manteniment de la programació de botigues on-line?

Quan es desenvolupa la botiga virtual per una entitat, cal que sigui conscient de que caldrà actualitzar-la cada cert temps. A més d’actualitzar els continguts. Encara és més important fer actualitzacions de la programació, per evitar que esdevingui obsoleta. Aquest manteniment de pàgines web és la millor manera d’evitar incidències de seguretat en qualsevol moment.

És força habitual que fins que s’ha tingut un ensurt, perquè algú que ha aconseguit infectar la botiga online, la pirateria es consideri poc menys que un mite, i creure que aquestes coses només passen a qui s’ho busca.

Malauradament, l’allotjament de centenars d’allotjaments, ens ha deixat molt clar que si no hi ha un manteniment adequat de la programació, i no es prenen les precaucions indispensables, cada mes hi poden haver incidències molt greus a causa d’actes de pirateria informàtica sobre botigues virtuals amb WordPress que per falta de manteniment han quedat obsoletes.

En el moment que es detecta una incursió al sistema, i que s’està realitzant alguna acció no autoritzada, el primer que s’ha de fer és suspendre el servei del client afectat, i a continuació se l’informa per tal que n’estigui al corrent. El client, no compta amb que un total desconegut pugui tenir cap interès en el seu servidor i causar-li un incident així de greu, i té molts dubtes. Tot i això el més probable és que aquest desconegut hagi fet això mateix a milers d’altres persones en els darrers dies, perquè és la seva feina. No hi ha res personal. Però la pàgina web del client és vulnerable perquè no esta actualitzada.

En haver-se fet palesa la incursió, la solució resulta força més complexa que si s’haguéssin anat aplicant les actualitzacions a mesura que es publicaven, perquè s’ha d’esbrinar des de quan s’ha infectat pàgina web, quins són els arxius i continguts que s’han actualitzat després d’aquella data… En conjunt, molta feina, per molt que es tinguin diverses còpies de seguretat. A part de les complicacions que hi ha per netejar la pàgina, també hi ha altres accions, com netejar les llistes negres. Són unes intervencions que resulten costoses, davant les quals molt sovint, el proveïdor de hosting es limita a informar, i es nega a reactivar la pàgina fins que s’hagin resolt els problemes. En altres com és el de ServeisTic, es poden fer aquestes tasques, agilitzant-ne la resolució, però cobrant les hores que calgui dedicar-hi, oferint a més una solució a llarg terme, consistent en fer nosaltres aquestes actualitzacions de seguretat.

Aquestes accions poden pretendre des de carregar arxius infectats a l’espai del domini per linkar-los des de correus de spam, fins l’enviament de SPAM des del propi espai, passant per instal·lar-hi aplicacions fraudulentes amb qualsevol finalitat.


En què ens pot beneficiar el manteniment de la programació de pàgines web?

Tot i que els perills de no tenir la programació actualitzada són força evidents per si mateixos, per aprofitar la pàgina web, encara ho són més els avantatges d’actualitzar la programació assíduament. Perquè els plugins es van modernitzant, en van apareixent de més funcionals, i fins i tot plugins, que poden permetre incorporar alguna finalitat útil, que fins aquell moment no existia.

En el cas de pàgines que tinguin un nivell d’interacció més important amb l’usuari, com és el cas de comerç electrònic, l’actualització freqüent dels complements, permet estar més al cas de les noves aplicacions que faciliten incrementar la competitivitat des de diversos àmbits, incorporant per exemple, nous plugins per interactuar amb l’usuari, de persuasibilitat, o d’usabilitat.


Per millorar la seguretat de botigues virtuals i el SEO, ServeisTic us proposa…

A ServeisTic, com a part del manteniment de pàgines web i botigues online que s’ha de fer per tal que funcionin adequadament, considerem que el principal és actualitzar els existents i incorporar nous complements que permetin fer més segura la pàgina o la botiga online. I també potenciar el posicionament a Google, incorporant complements que no donin més feina per l’administració dels continguts, i que alhora puguin ajudar l’usuari a millorar les dues vessants. A més d’aquests també podem proposar altres plugins que servirien per aprofitar millor la pàgina.

Per d’aprofitar millor pàgina web o botiga on-line, durant la primera actualització i revisió de plugins, hi incorporem els complements de posicionament als cercadors que considerem més oportuns, tenint en compte els que tingui inicialment la pàgina web o botiga on-line, alhora recomanem aquells que cosiderem interessants però que requereixem més dedicació en les de continguts de la pàgina o botiga virtual, exposant-li també les millores que en podria obtenir.

La proposta d’actualitzacions de ServeisTic, consisteix en fer 2 revisions de plugins a l’any. Així, el preu és assequible, i la pàgina o botiga on-line no corre perill de ser utilitzada per desconeguts.

Tot i plantejar dues actualitzacions de plugins a l’any, se’n pot produir una tercera, en cas que tingui una justificació com; un avís de seguretat, modificació a la programació de la pàgina web, o alguna altra situació poc freqüent, que faci recomanable realitzar aquest manteniment addicional.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Viladecavalls:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Viladecavalls:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions oportunes per posicionar millor la seva pàgina o botiga virtual. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Registrar dominis a Viladecavalls:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les actualitzacions. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Viladecavalls:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic destaquen també els paquets d’hospedatge, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Viladecavalls:

Per aquells clients que necessiten allotjar diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa societat o titular, i altres vegades aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei de hosting. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Viladecavalls:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres usuaris consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per activitats il·lícites, aquest tipus de pràctiques en el millor de casos es limiten a l’enviament de spam utilitzant la pàgina afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


× +info?