Què s’evita, i què es guanya amb l’adequat manteniment i actualització de la programació WordPress? És interessant mantenir una pàgina web actualitzada?

El servei de manteniment i actualització de programació WordPress, consisteix en actualitzar i millorar la programació de pàgines web, pel que fa a seguretat i SEO. Són treballs que eviten molts problemes. I permeten millorar la pàgina o botiga online per aprofitar millor les oportunitats d’Internet.

Manteniment i actualització de programació WordPress

De què protegeix el manteniment i actualització de programació WordPress ?

Quan es desenvolupa la pàgina web per a una empresa, cal ser conscient que caldrà actualitzar-la amb certa assiduïtat. I no només els continguts. És fins i tot més important tenir cura de la programació, i evitar que quedi obsoleta. El manteniment de la programació de pàgines web i botigues virtuals. És la millor manera d’evitar problemes de seguretat en el moment més inesperat.

És força habitual que fins que s’ha tingut el primer ensurt. I algú hagi aconseguit infectar el projecte web corporatiu, la pirateria es consideri poc menys que un mite, i es cregui estar fora de perill.

 

Tothom creu que la pirateria informàtica no va amb ell, fins que la pateix.

L’experiència en hosting de dominis, pàgines web, i botigues en línia. Ens permet assegurar que sense un manteniment adequat de la programació, es poden produir incidències molt greus a causa de la pirateria informàtica.

En informar el client de la necessitat de suspendre els serveis fins que la incidència estigui resolta. Habitualment la primera reacció és de l’estil «Mai m’hagués esperat una cosa així». Poc després també és molt freqüent un “i per què m’ho fan a mi?». Però en realitat no es tracta de cap acció hostil, ni venjança personal. És tan simple com que algú de qualsevol lloc de món, necessitava infectar o aprofitar una pàgina per a les seves activitats il·lícites. I la d’aquest client era vulnerable perquè feia massa temps que no s’actualitzava.

 

Solucionar aquests incidents és laboriós

Les incidències d’aquest tipus no es solucionen fàcil ni immediatament. Perquè primer cal trobar els arxius. Després cal aplicar les actualitzacions que no es van fer en el seu moment. Sovint la situació es complica amb afegits, a causa d’incompatibilitats amb les versions actuals, llicències caducades, etc.

En el transcurs d’aquestes accions es solen cometre infraccions greus que almenys obliguen a deslistar la IP de la pàgina web de diverses llistes negres. L’habitual és que el proveïdor de hosting es desentengui de la incidència fins que el client l’hagi resolt. Se li apliqui una penalització per la feina per deslistar la IP compromesa. I així evitar que qualsevol dels dominis d’aquell servidor tingui problemes amb el servei de correu per estar en llistes negres.

 

Des de ServeisTic podem agilitzar la recuperació del servei

En altres casos, com és el de ServeisTic, i si el client ho considera oportú, ens podem fer càrrec també de restablir la pàgina. En qualsevol cas, habitualment es considera que la causa és una negligència fàcilment evitable de client. Motiu pel qual habitualment aquests treballs tenen un cost.

Les motivacions per infectar una pàgina, o bé utilitzar-la il·lícitament poden ser molt variades. Des de voler enviar spam, fins disposar d’un repositori d’arxius amb virus. Segurament a tots ens són familiars missatges de correu de l’estil «descarregui aquesta factura», o «Descarregueu el programari gratuït». Punxant a l’enllaç s’accedeix al servidor afectat, i es descarrega el virus.

 

Cal tenir especial cura amb botigues en línia i programari empresarial al núvol.

Un cas especialment sensible pel que fa al perill que comporta una programació obsoleta, són les botigues virtuals. Que en tenir sistemes de pagament, comandes, i la base de dades dels usuaris que compren, o s’han registrat, són bastant més delicades pel que fa als riscos. Tant pel que fa a seguretat, com a la responsabilitat legal dels seus titulars. Si s’aconsegueix obtenir informació aprofitable de la base de dades.

Malgrat que tothom, i totes les pàgines o botigues es poden veure afectades per aquest tipus d’intrusions, habitualment no és així. Ja que el que habitualment es busca una versió de WordPress que estigui afectada per la vulnerabilitat que permet fer aquella acció. I és així com es troba i comença a utilitzar la pàgina web obsoleta, i comença el que pot ser un malson.

 

En què ens pot beneficiar el manteniment de WordPress?

A part dels aspectes negatius n’hi ha que són molt positius. Fins i tot són molt interessants, i que per si sols fan que sigui molt recomanable programar el manteniment de les pàgines web. Ja que a més d’evitar riscos de seguretat. L’actualització de la programació, facilita modernitzar els complements. En actualitzar o substituir els plugins antics per altres es solen incorporar noves prestacions a la pàgina web o botiga online, que li permeten arribar a un públic més ampli, o ser més segura.

En el cas que la pàgina web sigui una botiga online, Igualment com és més necessari mantenir el programari actualitzat. També hi ha un nombre més important d’aplicacions que ajuden a millorar-ne el rendiment. Ja sigui fomentant la interacció, millorant la persuabilitat, o simplement mostrant a l’usuari aquells articles en els quals pugui estar interessat gràcies a les consultes de visites anteriors. Per aquests motius, tot i que aquests canvis s’han de fer forçosament, aquestes actualitzacions solen ajudar a millorar el funcionament de qualsevol projecte web.

 

Els proposem la nostra solució en manteniment i actualització de programació WordPress.

Des ServeisTic, recomanem que es faci el manteniment de la programació de pàgines web. Sent a més partidaris de vetllar pels aspectes de seguretat, que a més són indispensables, i pels relacionats amb el SEO. Que ajuden a que la pàgina web o botiga online «agradi més» als cercadors.

Per aquests motius, tan aviat com el client ens atorga la seva confiança i ens permet començar el manteniment de la seva pàgina web o botiga virtual, li incorporem els elements bàsics que ens serviran per millorar el posicionament. Alhora que preparem i li presentem una proposta per incorporar utilitats més avançades. Perquè els cercadors puguin mostrar la pàgina web en millors posicions dels resultats de les cerques.

Pel que fa a les periodicitats, des ServeisTic, som partidaris de fer com a mínim 2 actualitzacions de la programació de pàgines web a l’any. Així no es requereix un excés de dedicació, i difícilment la programació arribarà ser prou obsoleta com per córrer perill.

Si té qualsevol dubte o necessita més informació, no dubti en contactar amb nosaltres. Ja sigui per WhatsApp, telèfon, o amb un formulari de contacte.

 

Com a complements a l’ manteniment i actualització de programació WordPress:

Registrar dominis:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres, i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat. En cas de trobar qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Tanmateix, si prefereix que li registrem els dominis des del departament de suport. Només ha d’enviar un correu electrònic des d’un compte autoritzada, indicant les dades de registre, i si és possible registrem els seus dominis per a vostè.

Més informació:

Allotjament de pàgines web:

Disposem de paquets de hosting per a gairebé totes les necessitats. Sempre amb àrea privada per gestionar els serveis contractats. A més, tots els paquets d’allotjament inclouen un valor afegit molt interessant:

Apliquem les adaptacions necessàries al seu hosting per millorar les característiques de seguretat, i les que afecten el SEO. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, filtres SPF, DKIM i DMARC, compressió d’imatges, CSS, JavaScript, i un llarg etcètera, que estan explicades en els apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:

Administració de servidors VPS i dedicats:

En alguns casos s’han de allotjar diversos dominis, que poden ser de el mateix usuari, o de clients als quals s’està donant el servei d’allotjament. Per donar una solució a aquests casos, oferim el servei d’administració de servidors VPS i dedicats.

Aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment dels servidors. Així com la monitorització de l’estat dels serveis. D’acord amb la filosofia de ServeisTic, el nostre client es pot fer càrrec de les modificacions del servei. Comptant amb el nostre suport per tot allò que excedeixi els seus coneixements.

Si ho prefereix, el nostre departament tècnic es pot cuidar de tot. Des de donar d’alta nous serveis, per exemple registre de dominis o adreces de correu. I, si ho desitja, li podem explicar com realitzar els diferents processos. D’aquest manera, progressivament anirà assolint els coneixements que li permetran ser autosuficient en totes les tasques quotidianes.

Més informació:

Manteniment i actualització de la programació WordPress:

A ServeisTic, també ens podem fer càrrec de mantenir els connectors i la programació web de pàgines i botigues WordPress actualitzada. Així s’eviten problemes de vulnerabilitat, i que s’utilitzi la pàgina web per a qualsevol activitat il·lícita, que posi en risc la privacitat de les comunicacions. O sigui utilitzada per enviar correu brossa o virus a usuaris externs. Alhora que que s’incorporen noves funcionalitats que permeten millorar l’aprofitament de les pàgines i botigues online.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online:

Fa 15 anys que treballem per millorar el SEO i el posicionament. Ja sigui de webs com de botigues online. Si ho desitja l’usuari, podem analitzar la seva pàgina web i proposar-li optimitzacions perquè millori el posicionament als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si les vol aplicar, i també si prefereix que ens en fem càrrec. O si per contra prefereix que ajudem a l’empresa o professional que hagi desenvolupat o gestioni la seva pàgina a millorar-la. En aquest cas quedarem a la seva disposició per ajudar-lo, i facilitar-li els aclariments que necessiti.

Més informació:

× +info?