Riscos de no mantenir, i què es guanya amb l’adequat manteniment de la programació de botigues online WordPress? Per què mantenir la botiga online actualitzada?

Mantenir la programació de pàgines, consisteix en realitzar treballs que per un costat ens estalvien problemes no desitjats, i per l’altre ens permeten tenir la pàgina en millors condicions, per treure més profit de les oportunitats que sorgeixen gràcies a ser a Internet.

Què es pot evitar amb el manteniment de la programació de botigues online?

Quan es desenvolupa la pàgina per una entitat, cal que sàpiga de que caldrà actualitzar-la cada cert temps. I no només pel que fa a continguts. És indispensable mantenir la programació, per evitar que esdevingui obsoleta. Aquest manteniment de pàgines web és la millor manera d’evitar incidències de seguretat en el moment més inesperat.

És força habitual que fins que s’ha tingut un ensurt, perquè algú que ha aconseguit fer alguna malifeta a la seva pàgina web, la pirateria es consideri poc menys que un mite, i creure que aquestes coses només passen a qui s’ho busca.

Tot i això, l’allotjament de centenars d’allotjaments, ens ha deixat molt clar que sense un manteniment adequat de la programació, i sense prendre les precaucions indispensables, cada mes hi poden haver incidències molt greus a causa d’actes de pirateria informàtica sobre botigues on-line amb WordPress que han quedat obsoletes.

Quan s’informa al client que s’ha utilitzat la seva botiga virtual per alguna acció il·lícita, i que s’han de suspendre els seus serveis fins que estigui resolta la incidència, és freqüent que ho vegi com un atac personal d’algú. En realitat però és que aquest enemic no existeix. Li han hackejat la seva pàgina només perquè era més vulnerable que altres, a causa de la manca d’actualitzacions.

En cas que s’hagi produit una infecció, la dimensió del problema que té el client dependrà del tipus de pàgina, i de com de sovintejada sigui l’actualització de continguts. En cas que es tracti d’una pàgina web o blog, caldrà saber des de quan està infectada, si hi ha hagut actualitzacions posteriors, i quina ha estat l’afectació, per tal de decidir si és més eficient netejar la pàgina, o bé una còpia prèvia a la infecció, i actualitzar. Si es tracta de botigues online la problemàtica és molt més àmplia, perquè possiblement després de la infecció s’hagin actualitzat productes, hi hagi hagut comandes, o a saber, cosa que pot fer inviable utilitzar un backup, i obliga a netejar la programació i revisar les configuracions, cosa que pot significar molta feina.

Quan es duen a terme aquestes accions, la finalitat de poder accedir a l’espai de l’allotjament a través de botiga online, amb freqüència és instal·lar aplicacions, penjar fitxers amb virus per enllaçar-los des de missatges de SPAM, o l’enviament de SPAM, tot i que hi ha moltes altres possibilitats.

Un cas especialment sensible en el relatiu al perill que comporta una programació obsoleta són les botigues botigues virtuals, a les quals hi ha passarel·les de pagament, historial de comandes, i la base de dades dels usuaris que hi compren, o bé s’hi han registrat, són força més delicades pel que fa als ricos. Tant per a seguretat, com a les responsabilitats legals dels titulars, en cas que s’accedeixi a la seva base de dades, i se’n pugui obtenir documentació.


Beneficis de tenir la programació actualitzada?

Tot i que els perills de no tenir la programació actualitzada són força convincents per si mateixos, per aprofitar la pàgina web, encara ho són més els avantatges d’actualitzar la programació assíduament. Perquè els complements van evolucionant, en van apareixent de més operatius, i fins i tot plugins, que poden permetre incorporar alguna finalitat pràctica, que fins aquell moment no existia.

Si la pàgina és una botiga on-line, alhora que és més necessari mantenir el programari actualitzat. Per comerç electrònic, amb freqüència s’incorporen noves versions de complements que serveixen per potenciar la interacció, millorar la persuasibilitat, o mostrar a l’usuari aquells productes en que el sistema considera que pot estar interessat gràcies a les consultes de visites anteriors. Per aquests motius, encara que s’hagin de fer aquestes actualitzacions per obligació, sovint aportaran millors arguments que donaran més arguments la botiga online per vendre més.


Per garantir la seguretat de botigues virtuals i el posicionament a Google, ServeisTic us proposa…

Tot i que si trobem a faltar un plugin que potenciï la persuasibilitat, o la interacció amb els usuaris de la pàgina o botiga virtual, també ho proposem al client. Els principals punts que fem els possibles per vetllar en els treballs de manteniment de la programació, són la seguretat de la pàgina, botiga virtual, i el posicionament. Amb aquesta finalitat, a banda d’actualitzar els complements de la pàgina web o botiga virtual, també li proposem al client la incorporació d’altres que no li donaran més dedicació en la gestió diària dels continguts, però si que l’ajudaran aprofitar més la seva pàgina, botiga on-line.

Com a opció que completaria la millora de la pàgina o botiga virtual del client en les característiques de posicionament a Google, a més d’incorporar els complements passius per millorar l’aprofitament del projecte des de cercadors sense donar-li més feina habitualment. També li proposem altres plugins que tot i que se’ls ha de dedicar més temps, poden resultar molt útils per l’aprofitament de la pàgina web o botiga on-line.

La proposta de manteniment de ServeisTic, consisteix en fer dues actualitzacions de plugins a l’any. Així, el preu és molt raonable, i la pàgina web o botiga online no corre perill de ser utilitzada per desconeguts.

Tot i plantejar 2 actualitzacions de complements a l’any, n’hi pot haver una tercera, en cas que tingui una justificació com; que hi hagi alguna advertència de forat de seguretat, modificació a la programació de la pàgina web, o alguna altra situació inusual, que faci recomanable fer aquest manteniment addicional.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Balsareny:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Balsareny:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva web. I atenent als resultats, li proposarem les solucions adequades per millorar el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu dissenyador de pàgines web de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Registrar dominis a Balsareny:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar tots els registres des d‘una sola àrea privada. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Balsareny:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge de pàgines web, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. tots els allotjaments inclouen un extra que els fa molt especials, aquest extra Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai de hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Balsareny:

Per aquells clients que necessiten allotjament per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Balsareny:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquestes activitats es poden limitar a enviar spam des de la pàgina afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


× +info?