Manteniment de la programació i plugins de projectes WordPress, per incrementar les garanties de seguretat, el SEO, i la utilitat de les pàgines, a Callús

Mantenir la programació de pàgines, consisteix en realitzar treballs que per un costat ens estalvien problemes no desitjats, i per l’altre ens permeten tenir la botiga online en millors condicions, per treure més profit de les oportunitats que sorgeixen gràcies a ser a Internet.

Què es pot evitar amb el manteniment de la programació de botigues virtuals?

En fer una pàgina amb WordPress no és massa habitual advertir al client dels riscos que implica que més del 33% de les pàgines web del món utilitzin aquesta programació. En conseqüència, hi ha moltes pàgines i botigues amb programacions obsoletes. I inevitablement amb forats de seguretat que es poden aprofitar per qualsevol malifeta. Per evitar que ens passi, és necessari, i habitualment és suficient, aplicar les actualitzacions amb certa freqüència.

Fins que s’ha patit en primera persona, o un pirateig a la botiga virtual, el més habitual, és creure que aquestes coses no ens passaran mai.

Malauradament, l’experiència de gestionar l’allotjament de centenars d’allotjaments, ens ha deixat molt clar que sense un manteniment adequat de la programació, i sense prendre les precaucions indispensables, cada mes hi poden haver incidències molt greus a causa d’actes de pirateria informàtica sobre botigues on-line amb WordPress que per falta de manteniment han quedat obsoletes.

En informar al client que se li han de tallar els serveis fins la resolució de la incidència, una de les frases més escoltades és “no m’ho hauria esperat mai”, i poca estona després “i per què m’ho fan a mi?”. Però hem de saber que aquesta no és cap acció hostil, ni cap atac. És tan simple com que un hacker a saber d’on, necessitava una pàgina per fer les seves accions, i aquella era vulnerable perquè no s’havia actualitzat des de ves a saber quan.

Les inconveniències d’aquest tipus no tenen una solució ràpida. En primer lloc perquè cal trobar on son els fitxers de malware o les modificacions que s’han fet al sistema, en segon lloc perquè cal fer el manteniment que no es va fer en el moment oportú. Aquestes situacions es compliquen amb altres incidències afegides deguts a l’antiguitat de la programació de la botiga online. I també perquè habitualment durant aquestes accions es perpetren moltes infraccions, que la majoria de les vegades com a mínim obliguen a treure la IP de la botiga virtual de múltiples llistes negres. Tasques que, i amb motiu, perquè són tan perilloses com evitables, habitualment els proveïdors d’allotjament que les resolen, cobren per fer-ho, en considerar-les una negligència del client.

Les intencions per dur a terme aquestes accions poden ser molt variades. Des de utilitzar la pàgina web per enviar spam, fins utilitzar l’espai com a repositori d’arxius amb virus, als que s’enllaça des de missatges amb textos de l’estil “descargue su factura”, o “Descargue el software gratuito” per infectar els ordinadors de qui cliqui l’enllaç.

Un àmbit en el que Cal ser especialment prudent en el relatiu a les mesures de seguretat, i a conservar la programació de la pàgina web al dia, és el dels negocis de comerç electrònic, els quals a banda de les funcionalitats habituals d’un allotjament, emmagatzemen les fitxes dels clients, les comandes i dades particulars que cal vetllar per tal que no es puguin consultar o aprofitar en cas que algú aconsegueixi accedir al servidor.


Avantatges de tenir la programació actualitzada?

Actualitzar amb freqüència els complements i de la mateixa programació de la pàgina, a més de que evita incidents causats per una programació desfasada, ens permet incorporar noves utilitats, millorant les opcions, els serveis i la usabilitat de la pàginaEn el cas de pàgines que tinguin un nivell d’interacció més important amb l’usuari, com és el cas de vendes online, l’actualització freqüent dels plugins, permet estar més al cas de les noves aplicacions que faciliten incrementar la competitivitat des de diversos àmbits, incorporant nous complements per interactuar amb l’usuari, de persuasibilitat, o d’usabilitat..

Si es té una pàgina web de comerç electrònic i es vol ser competitiu, i marcar una diferència amb la resta de venedors, esdevé necessari afegir noves funcionalitats constantment per millorar la usabilitat, el servei, l’atenció a l’usuari, i la persuasibillitat. Naturalment, en afegir les noves funcionalitats, s’actualitzen els complements de la pàgina, i la programació de la pàgina.


Per garantir la seguretat de pàgines i el SEO, ServeisTic us proposa…

Des de ServeisTic, recomanem que es dugui a terme el manteniment de la programació de pàgines web, botigues virtuals i qualsevol tipus de projecte d’Internet. Els aspectes als que prestem més atenció, a banda dels requeriments de seguretat, que considerem els prioritaris, són els que poden millorar el posicionament als cercadors, que ajuden a que la pàgina, botiga on-line agradi més a Google, i aparegui abans a les cerques. Sense deixar de valorar, i proposar al client qualsevol altre servei, que serveixi per incrementar l’aprofitament d’Internet.

Per aquests motius, quan el responsable de la pàgina web o botiga virtual ens fa la confiança de permetre’ns realitzar el manteniment de la seva pàgina web o botiga on-line, hi incorporem els complements bàsics que ajudaran a millorar-ne posicionament als cercadors, i li plantegem una proposta per incorporar-hi plugins i utilitats més avançades. Per les quals cal una mica més de dedicació, però que són molt positives pels cercadors, i els ajuden a posicionar-se millor als resultats de Google.

La proposta de manteniment de ServeisTic, consisteix en fer dues actualitzacions de plugins a l’any. Així, el preu és molt assequible, i la pàgina web o botiga online no corre perill de ser utilitzada per desconeguts.

Tot i que es plantegen 2 actualitzacions de complements a l’any, n’hi pot haver una tercera, sempre i quan existeixi una justificació com; que hi hagi alguna advertència de forat de seguretat, que s’hagi fet algun canvi a la pàgina web, o alguna altra situació que surti de la normalitat, que aconselli efectuar aquest manteniment addicional.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Callús:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Callús:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Registrar dominis a Callús:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les modificacions. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Però si prefereix que li registrem els dominis, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Callús:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic destaquen també els plans d’hospedatge, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. tots els hostings inclouen un valor afegit que els fa molt especials, aquest complement Si el client hi està interessat, adaptem el seu espai d’allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. La personalització dels allotjaments, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Callús:

Pensant en els clients que necessiten hosting per diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Callús:

A més del hosting, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


× +info?