Servei d’actualització de complements de pàgines WordPress, per garantir la seguretat i incrementar la utilitat dels projectes, a Cardona.

Mantenir la programació de pàgines, consisteix en treballs que ens estalvien problemes no desitjats, i per l’altre fan possible tenir la botiga online en millors condicions, per treure més profit de les oportunitats que sorgeixen gràcies a ser a Internet.

Què es pot evitar amb l’actualització de la programació de botigues online?

Una part important de les pàgines que hi ha utilitzen WordPress. És una proporció tal que si es volen infectar milers d’ordinadors per qualsevol malifeta, la manera més còmoda és trobar un problema de seguretat que serveixi pel que es necessita, i buscar botigues virtuals que funcionin amb WordPress que no l’hagin resolt. Sembla difícil o entretingut, però no ho és tant perquè aquesta tasca es pot automatitzar, i programar una aranya que rastregi, per exemple, si algun dels resultats d’una cerca a Google té el forat de seguretat. Normalment els problemes de seguretat es resolen en instal·lar actualitzacions. I és per aquest motiu que és prioritari tenir els complements i la pròpia programació de WordPress actualitzada.

És força habitual que fins que s’ha tingut un ensurt, perquè algú que ha aconseguit infectar la pàgina web, la pirateria es consideri una cosa que “diuen que existeix”, i creure que aquestes coses només passen a qui s’ho busca.

Des del nostre punt de vista, i amb l’experiència de gestionar diversos centenars de dominis simultàniament, podem assegurar que aquestes precaucions són necessàries, perquè és estrany el mes que no hi hagi algun domini amb una incursió greu per no tenir cura del manteniment del seu WordPress. Dit d’una altra manera, si fos una loteria, tard o dhora acabaria tocant tots aquells que no prenguin les precaucions necessàries per evitar-ho.

En el moment d’explicar al client que de la utilització de la seva botiga online per alguna acció il·lícita, i que s’han de suspendre els seus serveis mentre es resol la incidència, és força habitual que ho consideri un atac personal d’algú. La realitat però és que aquest enemic no existeix. El motiu pel que s’ha hackejat la seva pàgina només per la vulnerabilitat a causa de la manca d’actualitzacions.

Les inconveniències d’aquest tipus no són fàcils de resoldre. En primer lloc perquè cal trobar el malware o les modificacions que s’han fet al sistema, en segon lloc perquè després cal fer el manteniment que no es va fer en el moment oportú. Aquestes situacions es compliquen amb altres incidències afegides deguts a l’antiguitat de la programació de la pàgina web. I també perquè habitualment en el transcurs d’ aquestes accions es cometen moltes infraccions, que normalment com a mínim obliguen a treure la IP de la pàgina web de diverses llistes negres. Feines que, i amb tota la raó, perquè són tan perilloses com fàcilment evitables, normalment els proveïdors d’allotjament que les resolen, cobren per fer-ho, per considerar-les una negligència del client.

Quan es duen a terme aquestes accions, el motiu pel que es vol accedir a l’espai de l’allotjament a través de pàgina, amb freqüència és instal·lar aplicacions, carregar arxius infectats per enllaçar-los des de missatges de SPAM, o l’enviament de SPAM, tot i que hi ha moltes altres possibilitats.


En què ens pot beneficiar mantenir la programació de pàgines?

Tot i que els riscos de no tenir la programació actualitzada són força evidents per ells sols, per aprofitar la botiga virtual, encara ho són més els avantatges d’actualitzar la programació amb certa assiduïtat. Perquè els complements es van modernitzant, en van apareixent de més operatius, i fins i tot plugins, que poden permetre incorporar alguna finalitat útil, que fins aquell moment no existia.

Si la pàgina és una botiga virtual, alhora que és més necessari mantenir el software actualitzat. Per comerç electrònic, molt sovint apareixen noves versions d’aplicatius per fomentar la interacció, millorar la persuasibilitat, o mostrar a l’usuari alguns productes en que la botiga online considera que pot estar interessat degut a les consultes de visites anteriors. Per aquests motius, encara que s’hagin de fer actualitzacions per obligació, sovint aportaran millors arguments que donaran una empenta a la botiga virtual per vendre més.


Per garantir la seguretat de pàgines i el SEO, a ServeisTic proposem…

A ServeisTic, com a part del manteniment de pàgines i botigues virtuals imprescindible per al seu bon funcionament, considerem que el principal és actualitzar els existents i afegir noves funcionalitats per millorar la seguretat. I també potenciar el posicionament a Google, incorporant complements que no donin més dedicació per l’administració dels continguts, i que alhora puguin ajudar al nostre client a millorar els dos aspectes. A més d’aquests també podem proposar altres plugins que serveixen per millorar l’aprofitament de la pàgina.

Per totes aquestes raons, en el moment que el client ens dóna la confiança per fer el manteniment de la seva pàgina web o botiga online, hi afegim els complements bàsics que ens serviran per millorar-ne posicionament als cercadors, i li fem una proposta per incorporar-hi complements i utilitats més avançades. Que necessiten fer més feina, però que els cercadors valoren positivament, i els ajuden a posicionar-se millor als resultats de les cerques.

Pel que fa a les periodicitats de les actualitzacions, proposem que es facin cada 6 mesos. 2 vegades l’any. Tot i això, si en un moment determinat el client considera que és el moment apropiat per fer la revisió de la seva pàgina web o botiga virtual, la podem adaptar en funció de les seves necessitats

És important saber que el procés de les actualitzacions requereix tota una preparació, de còpia prèvia de la pàgina o botiga online i les bases de dades, per poder recuperar la pàgina web o botiga virtual el més aviat possible, en cas que alguna cosa surti molt malament. De manera que, incorporar o bé activar plugins, per part nostra és una tasca que no es pot fer sense una planificació prèvia, i a més es realitzarà dues vegades cada any, i com a màxim tres.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Cardona:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Cardona:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Registrar dominis a Cardona:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Cardona:

Com a complement als serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets de hosting web, que semple incorporen un backoffice per gestionar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest valor afegit En cas que el client ho vulgui, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Aquesta adaptació dels hostings, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, també compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Cardona:

Si l’usuari té diversos dominis pels quals necessita hosting per allotjar, de vegades aquests dominis són d’una mateixa societat o propietari, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Cardona:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, aquest tipus de pràctiques en el millor de casos es limiten a enviar spam des de la pàgina web afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


× +info?