Servei de manteniment de complements de pàgines web WordPress, per garantir la seguretat i incrementar el rendiment dels projectes, a Castellbell i el Vilar.

Mantenir la programació de botigues on-line, consisteix en realitzar treballs que per un costat eviten problemes no desitjats, i per l’altre ens permeten tenir la botiga online en millors condicions, per treure més profit de les oportunitats que poden sorgir gràcies a ser a Internet.

De què protegeix l’actualització de la programació de pàgines?

En desenvolupar una botiga on-line amb WordPress no és massa habitual advertir al client dels perills de que més d’un terç de les pàgines del món utilitzin aquesta programació. Com a conseqüència, hi ha una gran quantitat de pàgines i botigues amb programacions obsoletes. I inevitablement amb problemes de seguretat esperant que els aprofitin per qualsevol estafa. Per evitar que ens passi, és necessari, i habitualment és suficient, instal·lar les actualitzacions amb certa freqüència.

És força habitual que fins que s’ha patit, perquè algú que ha aconseguit fer alguna malifeta a la seva botiga online, la pirateria es consideri poc menys que un mite, i pensar que aquestes coses només passen a l’altra gent.

Però la realitat, ens deixa molt clar que cal prendre mesures per evitar que la programació i els plugins es quedin obsolets, perquè per experiència tenim la seguretat de que si una pàgina web no s’actualitza periòdicament, trigarà més o menys, però segur algú trobarà la manera d’utilitzar-la per fer alguna activitat il·lícita.

En el moment d’explicar al client que de la utilització de la seva pàgina per alguna acció il·lícita, i que se li han de suspendre els seus serveis fins que estigui resolta la incidència, és freqüent que ho vegi com un atac personal d’algú. En realitat però és que aquest enemic no existeix. Li han hackejat la seva pàgina només per la vulnerabilitat a causa de la manca d’actualitzacions.

Les incidències causades per incursions al servidor no tenen una solució ràpida. En primer lloc perquè cal trobar el malware o la configuració modificada, en segon lloc perquè després cal fer la posada al dia que no es va fer en el moment oportú. Sovint aquestes situacions es compliquen amb altres incidències afegides com a conseqüència de la programació obsoleta de la pàgina. I també perquè en el transcurs d’ aquestes accions es perpetren moltes infraccions, que sovint com a mínim obliguen a treure la IP de la botiga on-line de múltiples llistes negres. Tasques que, i amb motiu, perquè són tan perilloses com fàcilment evitables, habitualment els proveïdors d’allotjament que les resolen, cobren per fer-ho, en considerar-les una negligència del client.

Quan es duen a terme aquestes accions, la finalitat de poder accedir a l’espai de l’allotjament mitjançant pàgina web, sol ser instal·lar aplicacions, penjar fitxers amb virus per enllaçar-los des de correus de SPAM, o l’enviament de SPAM, tot i que hi ha moltes altres possibilitats.


En què ens pot beneficiar actualitzar la programació de pàgines web?

Deixant de costat els aspectes negatius a evitar, i que fan que sigui molt més que recomanable mantenir la programació a les darreres versions, hi ha multitud d’aspectes positius, que per si sols, fan que resulti molt interessant portar un manteniment de pàgines web sovintejat, perquè a més d’estalviar riscos de seguretat, permetrà modernitzar els plugins, canviant-los per altres que aportin noves utilitats a la botiga virtual, i a més, li permetin arribar a un públic més ampli.

Si es té una pàgina web de comerç electrònic i es vol ser competitiu, i marcar una diferència amb la resta de venedors, esdevé ineludible afegir noves prestacions contínuament per incrementar la usabilitat, el servei, l’atenció a l’usuari, i la persuasibillitat. Com es pot suposar, en afegir aquestes noves funcionalitats, també s’aprofita per actualitzar els complements que hi hagi a la pàgina, i la programació de la botiga on-line.


Per millorar la seguretat de botigues on-line i el SEO, a ServeisTic proposem…

Des de ServeisTic, recomanem que es faci el manteniment de la programació de pàgines, botigues virtuals i qualsevol projecte de comerç electrònic. Dedicant una especial atenció, a banda dels requeriments relacionats amb la seguretat, que a més són indispensables, són els relacionats amb el posicionament als cercadors, que ajuden a que la pàgina web, botiga online agradi més als cercadors, i aparegui abans a les cerques. Sense oblidar-nos de qualsevol altre servei, que pugui millorar l’aprofitament d’Internet.

Per totes aquestes raons, quan el responsable de la pàgina o botiga on-line ens fa la confiança de permetre’ns cuidar-nos del manteniment de la seva pàgina web o botiga virtual, hi incorporem els complements bàsics que ens serviran per millorar-ne posicionament a Google, i li plantegem una proposta per incorporar-hi complements i utilitats més avançades. Per les quals cal dedicar-hi més temps, però que són molt positives pels cercadors, i els faciliten mostrar-les en millors posicions als resultats de Google.

Pel que fa a la calendarització, a ServeisTic som partidaris de fer les actualitzacions de la programació de les pàgines web o botigues virtuals 2 vegades a l’any. D’aquesta manera, el cost és limitat, i molt difícilment la programació arribi a ser prou obsoleta com perquè la pàgina o botiga virtual corri perill de ser utilitzada amb finalitats il·lícites.

En el cas que el client demani incorporar una sola millora o actualització, o bé que vulgui que s’apliquin les actualitzacions en un moment diferent a les dates establertes al calendari, caldrà valorar la necessitat de fer-ho. El motiu és que efectuar les actualitzacions de manteniment, no consisteix en clicar un botó. Prèviament s’ha de fer una tasca de preparació per si es dóna qualsevol problema en el manteniment. En tot cas, tot i considerar 2 actualitzacions anuals, la proposta d’actualitzacions en contempla tres per donar resposta a aquestes situacions.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Castellbell i el Vilar:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Castellbell i el Vilar:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic webs i botigues online. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions més apropiades per millorar el posicionament. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu dissenyador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Registrar dominis a Castellbell i el Vilar:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis contractats amb total llibertat. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Castellbell i el Vilar:

Com a complement als serveis explicats en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos plans d’allotjament de pàgines web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per administrar els serveis contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai de hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. La personalització dels allotjaments, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, així com comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades als apartats d’hospedatge de pàgines web i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellbell i el Vilar:

Per aquells clients que necessiten allotjament per diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa entitat o propietari, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Castellbell i el Vilar:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


× +info?