Servei d’actualització de programació de pàgines web WordPress, per millorar la seguretat i optimitzar el rendiment dels projectes, a Castellfollit del Boix.

Les pàgines requereixen manteniment fonamentalment per dos motius; el primer és que amb un manteniment adequat es dificulta que es produeixin intrussions que acabarien enviant spam o coses pitjors des de la pàgina. Però el que realment hauria de motivar a fer el manteniment d’una botiga virtual, és el segon motiu; que en fer el manteniment de la botiga on-line, es poden actualitzar i incorporar noves prestacions, que permeten millorar-ne l’aprofitament.

Què es pot evitar amb l’actualització de la programació de pàgines?

Una part important de les pàgines que existeixen funcionen amb WordPress. És una proporció tal que si algú necessita infectar milions d’ordinadors en el marc de qualsevol malifeta, la manera més ràpida de fer-ho és trobar un problema de seguretat que serveixi pel que es vol fer, i buscar pàgines que funcionin amb WordPress que no l’hagin resolt. Sembla difícil o entretingut, però no ho és tant perquè aquesta tasca es pot automatitzar, i fer un robot que rastregi, per exemple, si algun dels resultats d’una cerca a Google té la mancança que s’està buscant. Habitualment els problemes de seguretat es resolen en instal·lar les actualitzacions. I és per aquest motiu que és indispensable tenir els plugins i la pròpia programació de WordPress actualitzada.

El més freqüent és que fins que s’ha patit, perquè algú que ha aconseguit fer alguna malifeta a la seva pàgina web, la pirateria es consideri poc menys que un mite, i creure que aquest tipus de coses només passen a l’altra gent.

Però la realitat, ens deixa molt clar que cal prendre mesures per evitar que es quedi obsoleta, perquè per experiència tenim la seguretat de que si una botiga virtual no s’actualitza periòdicament, serà qüestió de temps però segur algú trobarà la manera d’utilitzar-la per fer alguna acció il·lícita.

En informar al client que se li han de tallar els serveis fins que hagi resolt la incidència, una de les frases més comuns és “no m’ho hauria esperat mai”, i poca estona després “i per què a mi?”. Però hem de tenir present que aquesta no és cap acció hostil, ni cap venjança personal. És tan simple com que un hacker a saber d’on, havia de trobar pàgines per fer les seves accions, i la d’aquest client era vulnerable perquè no estava actualitzada.

Les inconveniències d’aquest tipus no són fàcils de resoldre. En primer lloc perquè cal trobar on son els fitxers de malware o les modificacions que s’han fet al sistema, en segon lloc perquè cal fer el manteniment que no es va fer en el moment oportú. Sovint aquestes situacions es compliquen amb altres incidències afegides com a conseqüència de l’antiguitat de la programació de la pàgina. I per acabar, perquè en el transcurs d’ aquestes accions es perpetren moltes infraccions, que la majoria de les vegades com a mínim obliguen a treure la IP de la botiga virtual de diverses llistes negres. Treballs que, i amb motiu, perquè són tan perilloses com evitables, habitualment els proveïdors d’allotjament que les resolen, cobren per fer-ho, en considerar-les una negligència del client.

Les intencions per dur a terme aquestes accions poden ser molt variades. Des de utilitzar la pàgina web per enviar spam, fins utilitzar-la com a repositori d’arxius amb virus, als que s’enllaça des de correus amb textos de l’estil “descargue su factura”, o “Descargue el software gratuito” per infectar els ordinadors de qui cliqui l’enllaç.


En què ens pot beneficiar mantenir la programació de botigues virtuals?

Tot i que els perills de no tenir la programació actualitzada són força destacables per si mateixos, per aprofitar la botiga virtual, encara ho són més els avantatges d’actualitzar la programació assíduament. Perquè els complements es van modernitzant, n’apareixen de nous, i més operatius, i fins i tot plugins, que poden permetre incorporar alguna finalitat pràctica, que fins aquell moment no existia.

En cas que la pàgina web sigui una botiga virtual, alhora que és més necessari mantenir el programari actualitzat. Per comerç electrònic, molt sovint s’incorporen noves versions de complements que serveixen per fomentar la interacció, millorar la persuasibilitat, o mostrar a l’usuari aquells productes en que la botiga online considera que pot estar interessat gràcies a les consultes de visites anteriors. Per tant, encara que s’hagin de fer aquestes actualitzacions per obligació, sovint aportaran millors arguments que donaran més arguments la botiga on-line per vendre més.


Per millorar la seguretat de pàgines web i el posicionament a Google, a ServeisTic proposem…

Tot i que si trobem que pot ser una millora incorporar un complement que incrementi la persuasibilitat, o la interacció amb els usuaris de la pàgina o botiga online, també ho comentem al client. Els principals punts que potenciem en els treballs de manteniment de la programació, són la seguretat de la pàgina web, botiga virtual, i el SEO. Amb aquesta finalitat, a banda d’actualitzar els complements de la pàgina web o botiga online, també li proposem al client la incorporació d’altres que no incrementaran la feina en la gestió quotidiana dels continguts, però si que l’ajudaran aprofitar més la seva pàgina web, botiga virtual.

Amb la finalitat de millorar l’aprofitament de la pàgina web o botiga online, durant la primera actualització i revisió de plugins, hi incorporem els complements per al posicionament a Google que considerem més oportuns, després de valorar els que hi ha inicialment la pàgina web o botiga virtual, alhora recomanem aquells en els que confiem però que requereixem més dedicació en les de continguts de la pàgina o botiga on-line, exposant-li també les millores que en podria treure.

La proposta d’actualitzacions de ServeisTic, consisteix en fer dues revisions de complements a l’any. D’aquesta manera, el preu és molt assequible, i la pàgina web o botiga online no deixa de ser segura.

És important saber que el procés de les actualitzacions requereix tota una preparació, que inclou la realització d’una còpia prèvia dels continguts i les bases de dades, per tal de poder recuperar la pàgina o botiga virtual el més aviat possible, si hi ha algun imprevist molt malament. De manera que, la incorporació o activació de complements, per part nostra és una tasca que requereix una planificació prèvia, i a més es realitzarà dues vegades cada any, i com a màxim 3.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Castellfollit del Boix:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Castellfollit del Boix:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva web. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per posicionar la seva web o botiga online. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Registrar dominis a Castellfollit del Boix:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Per contra, si el client prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Castellfollit del Boix:

Com a complement als serveis explicats en aquesta pantalla. A ServeisTic disposem de paquets d’allotjament per gairebé totes les necessitats, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per gestionar els serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest extra consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu servei de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga online per optimitzar-la per cercadors. Entre les adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan descrites als espais d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellfollit del Boix:

Pensant en els clients als que els cal allotjament per diversos dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa societat o propietari, i altres vegades aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Castellfollit del Boix:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres usuaris del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


× +info?