Servei de manteniment de complements de botigues online WordPress, per garantir la seguretat i optimitzar el rendiment dels projectes, a Navarcles.

Les tasques de manteniment de pàgines, es realitzen amb dos objectius, evitar que es puguin utilitzar per accions il·legals, i alhora per actualitzar les funcionalitats que facin que la botiga virtual resulti més eficient.

De què protegeix l’actualització de la programació de botigues online?

Malauradament, en desenvolupar una botiga virtual amb WordPress no és massa habitual advertir al client dels riscos de que més d’un terç de les botigues online del món utilitzin aquesta programació. Com a conseqüència, hi ha moltes pàgines i botigues amb programacions obsoletes. I per tant amb problemes de seguretat esperant que els aprofitin per qualsevol malifeta. Per evitar-ho, és necessari, i habitualment n’hi ha prou amb tenir la pàgina web actualitzada.

Si no s’ha patit en primera persona, o un pirateig a la botiga virtual, el més habitual, és creure que aquestes coses no passaran mai.

Des dela nostra situació, i amb l’experiència d’administrar diversos servidors amb un munt de dominis simultàniament, podem assegurar que aquestes precaucions són indispensables, perquè és estrany el mes sense que hi hagi algun domini amb una incidència greu per desatendre el seu WordPress. Dit d’una altra manera, si fos una loteria, tard o dhora acabaria tocant tothom que no adopti les precaucions necessàries per evitar-ho.

Quan es detecta una incursió al sistema, i que s’està duent a terme alguna acció no autoritzada, el primer que es fa és suspendre el servei del client afectat, i informar-lo per tal que n’estigui al corrent. El client, no compta amb que un total desconegut pugui tenir cap interès en el seu allotjament i causar-li un problema així de greu, i es fa moltes preguntes. Tot i això el més probable és que aquest desconegut hagi fet això mateix a milers d’altres persones en els darrers dies, perquè és com es guanya la vida. No hi ha res personal. Però la pàgina del client es pot aprofitar perquè la programació és obsoleta.

Si ja s’ha produit la infecció, el problema del client dependrà del tipus de pàgina, i de com de sovintejada sigui l’actualització de continguts. En cas que es tracti d’una pàgina web o blog, sabent quan es va infectar, i si hi ha hagut actualitzacions posteriors, i quina ha estat l’afectació, per tal de decidir si és més pràctic netejar la pàgina, o bé utilitzar un backup previ a la infecció, i a partir d’allà posar tots els pedaços de seguretat actuals. Si es tracta de botigues online la problemàtica és molt més àmplia, perquè és molt possible que després de la infecció s’hagin modificat productes, hi hagi hagut comandes, o a saber, cosa que pot fer inviable l’opció de recuperar una còpia anterior, i obliga a netejar la que hi ha al servidor, i aquesta solució pot significar moltes hores de feina.

Quan es duen a terme aquestes accions, la finalitat de poder accedir al servidor a través de botiga virtual, sol ser instal·lar aplicacions, carregar arxius infectats per enllaçar-los des de missatges de SPAM, o l’enviament de SPAM, tot i que hi ha moltes altres possibilitats.

Un cas especialment sensible en el relatiu al perill que comporta una programació obsoleta són les botigues botigues on-line, a les quals hi ha passarel·les de pagament, historial de comandes, i la base de dades dels usuaris que hi compren, o bé s’hi han registrat, són dades força més delicades pel que fa als ricos. Tant per a seguretat, com a les responsabilitats legals dels titulars, en cas que s’accedeixi a la seva base de dades, i se’n pugui obtenir documentació.


Avantatges de tenir la programació actualitzada?

Tot i que els perills de no tenir la programació actualitzada són força destacables per ells sols, si es vol aprofitar la pàgina, encara ho són més els avantatges d’actualitzar la programació assíduament. Perquè els complements van evolucionant, n’apareixen de nous, i més funcionals, i fins i tot plugins, que poden permetre incorporar alguna finalitat pràctica, que fins aquell moment no existia.

En el cas de pàgines que tinguin un nivell d’interacció més important amb l’usuari, com és el cas de comerç electrònic, l’actualització freqüent dels plugins, permet estar més al cas de les noves eines que faciliten incrementar la competitivitat des de diversos àmbits, incorporant per exemple, noves eines per interactuar amb l’usuari, de persuasibilitat, o d’usabilitat.


Per millorar la seguretat de pàgines web i el SEO, la proposta de ServeisTic és…

Tot i que si trobem a faltar alguna utilitat que potenciï la persuasibilitat, o la interacció amb els usuaris de la pàgina o botiga virtual, li comentem al client. Els principals detalls que fem els possibles per vetllar en els treballs de manteniment de la programació, són la seguretat de la pàgina web, botiga virtual, i el SEO. Amb aquesta finalitat, a banda de les actualitzacions dels complements de la pàgina web o botiga online, també li proposem al client la incorporació d’altres que no incrementaran la dedicació en la gestió quotidiana dels continguts, però que li permetran aprofitar més la seva pàgina web, botiga virtual.

Per totes aquestes raons, en el moment que el client ens fa la confiança de permetre’ns realitzar el manteniment de la seva pàgina o botiga online, hi afegim els elements bàsics que ens serviran per millorar-ne posicionament als cercadors, i li plantegem una proposta per incorporar-hi complements i utilitats més avançades. Per les quals cal una mica més de dedicació, però que són molt positives pels cercadors, i els permeten posicionar-se millor als resultats de les cerques.

La proposta de manteniment de ServeisTic, consisteix en fer 2 revisions de complements a l’any. D’aquesta manera, el preu és assequible, i la pàgina o botiga online no corre perill de ser utilitzada per desconeguts.

Tot i plantejar 2 actualitzacions de complements a l’any, n’hi pot haver una tercera, sempre i quan existeixi una justificació com; un avís de seguretat, modificació a la programació de la pàgina web, o alguna altra situació inusual, que faci recomanable fer aquest manteniment addicional.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Navarcles:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Navarcles:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la web o botiga virtual , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Registrar dominis a Navarcles:

Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar dominis i efectuar les modificacions. En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Navarcles:

A més dels serveis descrits en aquest espai. A ServeisTic podem oferir plans d’hospedatge per gairebé totes les necessitats, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per administrar els serveis contractats. En tots els plans de hostings s’hi inclou un extra que els fa molt especials, aquest extra En cas que el client ho hi estigui interessat, adaptem el seu espai de hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Navarcles:

Si el client necessita allotjar diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa entitat o propietari, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Navarcles:

Un altre servei que podem oferir als nostres clients de mantenir els complements i programació de pàgines web WordPress al dia, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per qualsevol activitat il·lícita, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


× +info?