Servei d’actualització de complements de botigues virtuals WordPress, per millorar la seguretat i optimitzar el rendiment dels projectes, a Sallent.

Les tasques de manteniment de les botigues online, es realitzen amb dos objectius, evitar que algú les utilitzi per accions il·legals, i alhora per actualitzar les funcionalitats que facin que la pàgina web resulti més eficient.

De què protegeix l’actualització de la programació de pàgines?

Una gran quantitat de les botigues virtuals que existeixen utilitzen WordPress. És una proporció tal que si, per exemple, es volen infectar milers d’ordinadors per qualsevol malifeta, la manera més còmoda és aprofitar un problema de seguretat que serveixi pel que es vol fer, i buscar pàgines que funcionin amb WordPress que no l’hagin resolt. Sembla difícil o entretingut, però és més fàcil del que sembla perquè aquesta tasca es pot automatitzar, i programar un robot que rastregi, per exemple, si algun dels resultats de qualsevol cerca a Google té el forat de seguretat. Normalment els problemes de seguretat es resolen en instal·lar les actualitzacions. I és per aquest motiu que és indispensable tenir els plugins i la pròpia programació de WordPress actualitzada.

Si no s’ha patit en primera persona, o un pirateig a la pàgina, el més habitual, és creure que aquestes coses no tenen res a veure amb nosaltres.

Des del nostre punt de vista, i amb l’experiència d’administrar diversos centenars de dominis simultàniament, podem assegurar que aquestes precaucions són necessàries, perquè és estrany el mes sense que hi hagi algun domini amb una incidència greu per desatendre el seu WordPress. Dit d’una altra manera, si fos una loteria, acabaria tocant tothom que no prengui les precaucions necessàries per evitar-ho.

En el moment d’explicar al client que de la utilització de la seva pàgina web per alguna acció il·lícita, i que s’han de suspendre els seus serveis mentre es resol la incidència, és freqüent que ho vegi com un atac personal d’algú. En realitat però és que no es tracta d’un enemic. El motiu pel que s’ha hackejat la seva pàgina únicament per la vulnerabilitat a causa de la deixadesa en les actualitzacions.

En haver-se fet palesa la incursió, la solució és força més complicada que si s’haguéssin anat aplicant les actualitzacions a mesura que es publicaven, perquè s’ha d’esbrinar des de quan s’ha infectat botiga virtual, quins són els arxius i continguts que s’han actualitzat després d’aquella data… En conjunt, molta feina, per molt que es tinguin diversos backups. A part de les complicacions que hi ha per netejar la botiga on-line, s’han de fer altres accions, com treure la pàgina de llistes negres. Són unes intervencions que resulten costoses, que quan es donen molt sovint, el servidor es limita a informar, i es nega a tornar a activar la pàgina fins que s’hagin resolt els problemes. En altres com és el de ServeisTic, es poden fer aquestes tasques, agilitzant-ne la resolució, però cobrant les hores que calgui dedicar-hi, oferint a més una solució a llarg terme, consistent en fer-nos càrrec d’aquestes actualitzacions de seguretat.

En aquestes accions, la finalitat de poder accedir a l’espai de l’allotjament a través de pàgina web, amb freqüència és instal·lar aplicacions, penjar arxius infectats per enllaçar-los des de correus de SPAM, o l’enviament de SPAM, tot i que hi ha moltes altres possibilitats.

Les botigues online, són pàgines especialment sensibles a les intrussions per part de personatges amb males intencions, perquè a més de la informació, entre altra informació sensible, també inclouen els usuaris, i les seves dades.


Avantatges de tenir la programació actualitzada?

Tot i que els riscos de tenir la programació desactualitzada són força destacables per ells sols, per aprofitar la pàgina, encara ho són més els avantatges d’actualitzar la programació assíduament. Perquè els complements van evolucionant, n’apareixen de nous, i més operatius, i fins i tot plugins, que poden permetre incorporar alguna finalitat útil, que fins aquell moment no existia.

En cas que la pàgina web sigui una botiga online, alhora que és més necessari mantenir el software actualitzat. Per comerç electrònic, també molt sovint surten noves versions de complements per fomentar la interacció, incrementar la persuasibilitat, o mostrar a l’usuari alguns productes en que el sistema considera que pot estar interessat gràcies a les consultes de visites anteriors. Per tant, encara que s’hagin de fer aquestes actualitzacions per obligació, sovint aportaran millors arguments que donaran més arguments la botiga virtual per vendre més.


Per millorar la seguretat de botigues virtuals i el posicionament als cercadors, la proposta de ServeisTic és…

A ServeisTic, com a part del manteniment de pàgines i botigues on-line que s’ha de fer per al seu bon funcionament, donem prioritat a actualitzar els existents i afegir nous plugins per millorar la seguretat. I com a segona prioritat, tenim la de potenciar el SEO, incorporant plugins que no impliquin tenir més feina per gestionar habitualment els continguts, i que ajudin al nostre client a millorar els dos aspectes. A més d’aquests també podem proposar altres plugins per tal de millorar l’aprofitament de la pàgina.

Per aquests motius, quan el responsable de la pàgina web o botiga on-line ens dóna la confiança de permetre’ns fer el manteniment de la seva pàgina web o botiga online, hi afegim els complements bàsics que ens serviran per millorar-ne posicionament a Google, i li fem una proposta per incorporar-hi complements i utilitats més avançades. Per les quals cal una mica més de dedicació, però que són molt positives pels cercadors, i els ajuden a mostrar-les en millors posicions als resultats de les cerques.

La proposta d’actualitzacions de ServeisTic, consisteix en fer dues revisions de plugins a l’any. D’aquesta manera, el preu és assequible, i la pàgina web o botiga on-line no deixa de ser segura.

Tot i plantejar 2 actualitzacions de plugins a l’any, se’n pot produir una tercera, sempre i quan existeixi una justificació com; un avís de seguretat, modificació a la programació de la pàgina web, o alguna altra situació inusual, que aconselli efectuar aquest manteniment addicional.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Sallent:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Sallent:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament orgànic optimitzant pàgines web i botigues virtuals. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva web o botiga virtual. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu dissenyador de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Registrar dominis a Sallent:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas de trobar-se qualsevol entrebanc pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sallent:

Addicionamement als serveis descrits en aquest apartat. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets d’hospedatge, que semple incorporen una àrea privada per gestionar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest valor afegit es basa en fer les adaptacions necessàries al seu servei de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga online per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan explicades als espais d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sallent:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar una quantitat de dominis considerable, ja siguin propis o de terceres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sallent:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


× +info?