Manteniment de la programació i complements de projectes WordPress, per millorar la seguretat, el SEO, i el rendiment de les pàgines, a Sant Feliu Sasserra

Mantenir la programació de pàgines, consisteix en realitzar treballs que per un costat eviten tot tipus d’incidències, i per l’altre ens permeten tenir la pàgina web en millors condicions, per treure més profit de les oportunitats que sorgeixen gràcies a ser a Internet.

De què protegeix l’actualització de la programació de pàgines web?

Malauradament, en preparar una pàgina web amb WordPress no és massa habitual advertir al client dels perills de que més del 33% de les pàgines del món utilitzin aquesta programació. En conseqüència, hi ha una gran quantitat de pàgines i botigues amb programacions obsoletes. I per tant amb forats de seguretat que es poden aprofitar per qualsevol estafa. Per evitar que ens passi, és necessari, i habitualment suficient, tenir la pàgina web actualitzada.

Si no s’ha viscut en primera persona, alguna infecció a la pàgina web, el més habitual, és creure que aquestes coses no ens passaran mai.

Des dela nostra perspectiva, i amb l’experiència de gestionar diversos centenars de dominis simultàniament, podem assegurar que aquestes precaucions són indispensables, perquè és estrany el mes sense que hi hagi algun domini amb un problema greu per desatendre el seu WordPress. Dit d’una altra manera, si es tractés d’una loteria, tard o dhora acabaria tocant tothom que no estableixi les precaucions necessàries per evitar-ho.

En el moment d’explicar al client que de la utilització de la seva pàgina per alguna acció il·lícita, i que s’han de suspendre els serveis mentre es resol la incidència, és força habitual que ho vegi com un atac personal d’algú. En realitat però és que aquest enemic no existeix. El motiu pel que s’ha hackejat la seva pàgina únicament per la vulnerabilitat a causa de la deixadesa en les actualitzacions.

Si ja s’ha produit la infecció, el problema del client dependrà del tipus de pàgina, i de com de sovintejada sigui l’actualització de continguts. Si és una pàgina o blog, sabent quan es va infectar, i si hi ha hagut actualitzacions posteriors, i l’afectació, per tal de decidir si és millor netejar la pàgina, o bé agafar un backup previ a la infecció, i actualitzar. Si es tracta de botigues online la solució es complica força, perquè és molt possible que després de la infecció s’hagin modificat productes, s’hagin fet comandes, o qualsevol altra cosa que habitualment fa inviable l’opció de recuperar una còpia anterior, i obliga a netejar la programació i revisar les configuracions, i aquesta solució pot significar molta feina.

Les intencions d’aquestes accions poden ser diverses. Des de utilitzar la pàgina web per enviar spam, fins utilitzar-la com a repositori d’arxius amb virus, als que s’enllaça des de missatges amb textos com “descargue su factura”, o “Descargue el software gratuito” per infectar els ordinadors de qui cliqui l’enllaç.

Les botigues on-line, són pàgines especialment sensibles a les intrussions per part de personatges amb males intencions, perquè a més de la informació, entre altra informació sensible, també inclouen els usuaris, i les seves dades.


En què ens pot beneficiar mantenir la programació de pàgines web?

A banda dels efectes negatius a evitar, i que fan que sigui necessari mantenir la programació actualitzada, hi ha multitud d’aspectes positius, que per si sols, fan que sigui molt atractiu portar un manteniment de pàgines web sovintejat, perquè a més d’evitar riscos de seguretat, facilitarà modernitzar els complements, canviant-los per altres que aportin noves prestacions a la botiga online, i a més, li permetin arribar a un públic més extens.

En cas que la pàgina web sigui una botiga virtual, alhora que és més necessari mantenir el software actualitzat. Per comerç electrònic, també molt sovint apareixen noves versions de plugins per potenciar la interacció, incrementar la persuasibilitat, o mostrar a l’usuari aquells articles en que la botiga on-line considera que pot estar interessat gràcies a les consultes de visites anteriors. Per tant, encara que s’hagin de fer aquestes actualitzacions per obligació, sovint aportaran millors arguments que donaran una empenta a la botiga on-line per vendre més.


Per garantir la seguretat de pàgines i el SEO, a ServeisTic proposem…

Des de ServeisTic, recomanem com a pràctica imprescindible el manteniment de la programació de pàgines, botigues on-line i qualsevol tipus de projecte de comerç electrònic. Dedicant una especial atenció, a banda dels criteris relacionats amb la seguretat, que considerem els imprescindibles, són els que poden ajudar al posicionament a Google, que ajuden a que la pàgina, botiga on-line agradi més a Google, i tingui un millor posicionament. Sense deixar de valorar, i proposar al client qualsevol altre servei, que serveixi per incrementar l’aprofitament de la seva presència a Internet.

Per millorar l’aprofitament de la pàgina o botiga online, durant la primera actualització i revisió de plugins, hi incorporem els complements de posicionament als cercadors que considerem més adequats, després de valorar els que hi ha inicialment la pàgina web o botiga online, alhora recomanem els que cosiderem interessants però que requereixem un increment de temps en les de continguts de la pàgina web o botiga virtual, exposant-li també els beneficis que en podria obtindre.

En el relatiu a les calendaritzacions dels manteniments, proposem que es facin cada 6 mesos. Dos cops cada any. Però, si en un moment determinat el client considera que és l’apropiat per fer la revisió de la seva pàgina o botiga online, la podem canviar en funció de les seves necessitats

És important saber que el procés d’aplicació d’actualitzacions implica tota una preparació, que inclou la realització d’una còpia prèvia de la pàgina o botiga on-line i les bases de dades, per poder recuperar la pàgina web o botiga on-line el més aviat possible, en cas que alguna cosa no funcioni com s’espera. En conseqüència, la incorporació o activació de plugins, per part nostra és una tasca que no es pot fer sense una planificació prèvia, i a més es realitzarà 2 vegades cada any, o com a màxim 3.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Sant Feliu Sasserra:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Feliu Sasserra:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les solucions adequades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Feliu Sasserra:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Per contra, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Feliu Sasserra:

Com a complement als serveis que es detallen en aquesta pantalla. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’hospedatge , que semple incorporen un panell de control per gestionar els serveis . Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a la programació del seu projecte web o botiga online per fer-la més segura i millorar-ne el SEO. La personalització dels espais, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es poden consultar a les pantalles d’hospedatge de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Feliu Sasserra:

Pensant en els clients als que els cal hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Feliu Sasserra:

Un altre servei que podem oferir als nostres clients consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


× +info?