Servei d’actualització de plugins de botigues on-line WordPress, per garantir la seguretat i incrementar el rendiment dels projectes, a Sant Mateu de Bages.

Mantenir la programació de pàgines web, consisteix en realitzar treballs que ens estalvien tot tipus d’incidències, i per l’altre garanteixen tenir la botiga online en millors condicions, per treure més profit de les oportunitats que poden sorgir gràcies a ser a Internet.

De què protegeix el manteniment de la programació de pàgines?

Bona part de les pàgines web que existeixen funcionen amb WordPress. Tantes que si algú necessita infectar milers d’ordinadors en el marc de qualsevol malifeta, la manera més ràpida és aprofitar un forat de seguretat que serveixi pel que es vol fer, i buscar pàgines que funcionin amb WordPress que no l’hagin resolt. Sembla difícil o entretingut, però no ho és tant perquè aquesta tasca es pot automatitzar, i programar una aranya que rastregi, per exemple, si algun dels resultats de qualsevol cerca a Google té el forat de seguretat. Habitualment els forats de seguretat es resolen en instal·lar actualitzacions. I és per aquest motiu que és prioritari tenir els complements i la pròpia programació de WordPress actualitzada.

És habitual que tothom es consideri fora de qualsevol perill relacionat amb la seva pàgina fins que arriba el dia és testimoni directe de que també li pot passar.

Però la realitat, ens diu que cal prendre mesures per evitar que es quedi obsoleta, perquè per experiència sabem que si una pàgina web no s’actualitza periòdicament, trigarà més o menys, però segur algú acabarà trobant com utilitzar-la per fer alguna activitat il·lícita.

Quan s’informa al client que se li han de tallar els serveis fins que hagi resolt la incidència, una de les frases més freqüents és “no m’ho hauria esperat mai”, seguida per “i per què a mi?”. Però hem de saber que no és cap acció hostil, ni cap atac. És tan simple com que un hacker de qualsevol lloc del món, necessitava una pàgina per fer les seves accions, i la d’aquest client era vulnerable perquè no estava actualitzada.

En haver-se fet palesa la incursió, la solució resulta bastant més complicada que si s’haguéssin anat aplicant les actualitzacions a mesura que es publicaven, perquè s’ha d’esbrinar des de quan s’ha infectat botiga virtual, quins són els arxius i continguts que s’han actualitzat després d’aquella data… En resum, una feinada considerable, per molt que es tinguin diversos backups. A part de les dificultats per netejar la botiga on-line, també hi ha altres accions, com netejar les llistes negres. Són unes intervencions que resulten costoses, davant les quals molt sovint, el proveïdor de hosting es limita a informar, i es nega a tornar a activar la pàgina fins que s’hagin resolt els problemes. En altres com és el de ServeisTic, ens podem encarregar d’aquestes tasques, agilitzant-ne la resolució, però cobrant les hores que s’hi hagin dedicat, oferint a més una solució a llarg terme, consistent en fer nosaltres aquestes actualitzacions de seguretat.

Quan es duen a terme aquestes accions, la finalitat de poder accedir a l’espai de l’allotjament mitjançant pàgina web, amb freqüència és instal·lar aplicacions, penjar fitxers amb virus per enllaçar-los des de correus de SPAM, o l’enviament de SPAM, tot i que hi ha moltes altres possibilitats.

Un tipus de pàgines en el que s’ha de ser molt prudent en el relatiu a les mesures de seguretat, i a tenir la programació de la pàgina al dia, és el dels negocis de comerç electrònic, que a banda de les utilitats estàndard d’un allotjament, incorporen les fitxes dels clients, les comandes i dades particulars que cal vetllar per tal que no es puguin consultar o aprofitar per qualsevol que aconsegueixi accedir al servidor.


En què ens pot beneficiar mantenir la programació de pàgines?

Tot i que els perills de no tenir la programació actualitzada són força destacables per ells sols, si es vol aprofitar la botiga on-line, encara ho són més els avantatges d’actualitzar la programació assíduament. Perquè els complements van evolucionant, en van apareixent de més operatius, i fins i tot plugins, que poden permetre incorporar alguna finalitat pràctica, que fins aquell moment no existia.

En cas que la pàgina web sigui una botiga on-line, de la mateixa manera que és més necessari mantenir el programari actualitzat. Per comerç electrònic, molt sovint surten noves versions de complements que serveixen per potenciar la interacció, incrementar la persuasibilitat, o mostrar a l’usuari aquells articles en que el sistema considera que pot estar interessat gràcies a les consultes de visites anteriors. Per aquests motius, encara que s’hagin de fer aquestes actualitzacions per obligació, sovint aportaran millors arguments que donaran més arguments la botiga on-line per vendre més.


Per garantir la seguretat de pàgines web i el posicionament a Google, ServeisTic us proposa…

A ServeisTic, com a part del manteniment de pàgines web i botigues online que s’ha de realitzar per tal que funcionin adequadament, considerem que el primer és actualitzar els existents i afegir nous complements que permetin incrementar la seguretat. I també potenciar el posicionament, incorporant plugins que no impliquin tenir més feina per gestionar habitualment els continguts, i que ajudin al nostre client a millorar les dues vessants. A banda, però també podem proposar altres plugins que servirien per millorar l’aprofitament de la pàgina.

Per aquests motius, en el moment que el client ens fa la confiança per fer-nos càrrec del manteniment de la seva pàgina web o botiga online, hi incorporem els complements bàsics que ajudaran a millorar-ne posicionament, i li fem una proposta per incorporar-hi complements i utilitats més avançades. Que necessiten fer més feina, però que els cercadors valoren positivament, i els permeten mostrar-les en millors posicions als resultats de Google.

La proposta d’actualitzacions de ServeisTic, consisteix en fer 2 actualitzacions de plugins a l’any. D’aquesta manera, el preu és molt raonable, i la pàgina web o botiga on-line no corre perill de ser utilitzada per desconeguts.

Tot i plantejar 2 actualitzacions de complements a l’any, n’hi pot haver una tercera, sempre i quan existeixi una justificació com; un avís de seguretat, canvi rellevat a la pàgina web, o alguna altra situació que surti de la normalitat, que aconselli realitzar aquest manteniment addicional.

Si té qualsevol dubte, o necessita més informació, no s’estigui de contactar amb nosaltres, ja sigui per WhatsApp, telèfon, o bé amb un formulari de contacte.


Complements a l’actualització i manteniment de WordPress Sant Mateu de Bages:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Mateu de Bages:

L’any 2005 vam començar a ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Mateu de Bages:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los. Per contra, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Mateu de Bages:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans d’allotjament, que igualment permeten una gestió completa dels serveis. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement rau en fer les adaptacions necessàries al seu servei d’allotjament per adequar-lo a la programació de la seva pàgina o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Mateu de Bages:

Per aquells clients que necessiten hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Mateu de Bages:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


× +info?