Has de registrar el teu domini bé de preu? Si saps com fer-ho, pots accedir a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no saps com però ho vols fer, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu el domini que vulguis.

Quan es registren dominis ja siguin per entitats o persones que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir informació diversa, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital donant un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la pàgina web.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb utilitats menys evidents. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que per funcionar necessiten el domini són més importants del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si s’ha sapugut posicionar a Google pot ser una font de contactes , a persones que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

És molt freqüent que en registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Habitualment fer el registre d’un domini és il·lusionant per les oportunitats que pot facilitar, però el cost de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui gestionar les dades del registre.

És primordial ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga on-line, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i del servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la web i a la resta de serveis que depenguin del domini corporatiu. El correu deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per tots aquests motius, és molt recomanable que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Encara que no s’utilitzin CRM’s al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidornormalment hi ha informació sensible per l’empresa. Aquesta informació habitualment es troba en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que tan important és rebre’ls, com que arribin, com que únicament estiguin a l’abast de qui els ha de consultar. I especialment, poder disposar de la informació, i amb les mesures de seguretat necessàries per tal que no es perdi.

És per aquestes raons que, val la pena tenir en compte que, en registrar dominis les garanties de qualitat i estabilitat del servei són molt més importants que el preu, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Aiguafreda:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la nostra prioritat és la llibertat del client , que pot comptar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci allò que ens indiqui.

Les entitats que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que es poden registrar des de la seva àrea privada. En cas que el client necessiti registrar extensionsextensions que no tinguem l’àrea privada, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el primer, i per aquest motiu oferim un servei de registre de dominis pensat per qui vol que li facin tot, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una empresa, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal ajuda, o té qualsevol entrebanc, pot disposar del suport tècnic, trucant-nos per telèfon, enviant un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Aiguafreda:

Manteniment de pàgines web WordPress a Aiguafreda:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Aiguafreda:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Aiguafreda:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos paquets de hosting de pàgines web, que semple incorporen un panell de control per administrar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet de hosting per adequar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga per optimitzar-la per cercadors. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es poden consultar als apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Aiguafreda:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines amb diferents dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa empresa o titular, i altres aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Aiguafreda:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis contractats amb total llibertat.
En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?