Necessites registrar un o uns quants dominis a preus competitius? Si saps com, accedeix a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no saps com però en vols aprendre, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu el registre que necessitis.

Fer el registre de dominis per un artista o per un particular que vol obrir un blog amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a qualsevol contingut que hi vulgui oferir, i que l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres usuaris que consulten la web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb finalitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la web o Els serveis d’ús quotidià que funcionen gràcies al domini són més necessaris del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una font de contactes i vendes, a persones que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Registrar dominis sembla molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que no ho és en absolut i cal prendre’n consciència. Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

A mesura que va passant el temps, es va incrementant la dependència del domini corporatiu, tant si es tracta d’un particular, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de l’administració dels serveis tingui tota la confiança del titular, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè les incidències relacionades amb dominis corporatius poden requerir moltes hores de treball, i ser la causa de la pèrdua d’informació valuosa, correus electrònics, o deixar l’entitat sense correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Hem de tenir en compte que al servidor associat a un domini, s’hi emmagatzema informació molt sensible per l’empresa. A banda de la promocional de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana de l’empresa, que s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

Com a conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que es faci la gestió de les dades de l’empresa, que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Artés:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la màxima prioritat és la llibertat del client , i que sempre pot contactar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci directament allò que necessiti.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, té altres avantatges que van més enllà de la seguretat i el control en l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client estigui interessat en alguna extensió que no consti al nostre llistat, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec del registre dels dominis, o posar els mitjans perquè el mateix client s’ho faci. El registre de dominis inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun entrebanc, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, sense haver esperar que ho faci un tècnic que no sap si és o no urgent. I si els cal ajuda per fer qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, per rebre l’ajuda que els calgui per aplicar sense imprevistos les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Artés:

Manteniment de pàgines web WordPress a Artés:

Un altre servei que podem oferir als nostres usuaris de mantenir complements i programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Artés:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic tant de web com de botigues online. Per aquest motiu, si, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les opcions adequades per millorar-ne el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Artés:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets de hosting, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un panell de control per administrar els serveis . Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest complement rau en fer les adaptacions necessàries al seu servei d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques del seu projecte web o botiga per tal que sigui més segura i millorar-ne el SEO. Entre aquestes personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Artés:

Per aquells clients que necessiten hosting per diversos dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa empresa o titular, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Artés:

Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Per contra, si el client prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?