Registre de dominis amb total flexibilitat i totes les opcions; Registrar dominis des de l’espai de client, o amb l’ajuda del departament de suport tècnic, o encarregar el registre del domini al departament de suport a l’usuari, i ens en fem càrrec.

Quan es registren dominis per entitats o particulars que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la pàgina web.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb utilitats menys evidents. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la web o Els serveis d’ús quotidià que funcionen gràcies al domini són més necessaris del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una font de contactes i vendes, a persones que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i gran part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis és molt econòmic. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És primordial ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web, aquest és un punt molt evident, però encara n’és més si en aquell domini s’hi allotja una botiga online, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini. El correu deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per això, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

No es pot oblidar que a l’espai d’allotjament d’un domini, habitualment s’hi emmagatzema informació privada de l’empresa. A banda de la informació publicitària de l’empresa des de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic, habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant els ERP per gestionar el dia a dia de l’empresa, que s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida.

És per aquestes raons que, val la pena tenir en compte que, en registrar dominis el preu importa molt menys que les garanties de que els serveis de l’allotjament tindran un manteniment adequat, que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Avinyó:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats des del panell de control. Tot i això, en cas que li calgui dur a terme qualsevol acció que excedeixi les seves capacitats tècniques, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’ajudem i li sigui més fàcil procedir.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, a més de donar les màximes garanties de seguretat en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el primer, és per això que el servei que oferim inclou els extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui vol fer-se tot el que pugui, però no s’atreveix per por als imprevistos, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

L’usuari de ServeisTic en el moment que li convingui, pot administrar els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre l’atenció que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Avinyó:

Manteniment de pàgines web WordPress a Avinyó:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres clients consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Avinyó:

L’any 2005 vam començar a ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina web o botiga on-line , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Avinyó:

Complementàriament als serveis explicats en aquest espai. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets de hosting, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest extra Si el client hi està interessat, adaptem el seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Avinyó:

Si el client necessita allotjar diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa entitat o titular, i altres vegades aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Avinyó:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis contractats amb total llibertat. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?