Li fa falta registrar el seu domini a preus competitius? Si sap com fer-ho, pot accedir a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no sap com , des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i contractem per vostè el registre que ens digui.

Quan es decideix registrar dominis per entitats o particulars que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir productes, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la botiga virtual.

Habitualment pel domini hi passaran molts usuaris, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, de companyia representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis surt molt barat. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És primordial tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu cada vegada serà més important per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. En el referent a la pàgina web és un punt molt evident, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga online, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la web i a la resta de serveis que depenguin del domini corporatiu. El correu deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per això, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Encara que no s’utilitzin CRM’s al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidornormalment hi ha informació privada per l’associació. Aquesta informació sol ser en correus electrònics que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és rebre’ls, com que arribin, com que només estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, protegint-la amb les mesures de seguretat oportunes per evitar que es perdi.

En conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que s’administrin les dades de el professional, així com que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Badia del Vallès:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats des del panell de control. Tot i això, necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’ajudem i pugui procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar més de 350 extensions diferents, aquest un dels punts que criden més l’atenció de les tasques de registrar dominis amb ServeisTic, és la varietat d’extensions de dominis que podem gestionar per als nostres clients.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar-li els dominis amb les extensions desitjades.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el primer, i per aquest motiu el servei que oferim inclou els dos extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui vol fer-se tot el que pugui, però no s’atreveix per por als imprevistos, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una entitat, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun problema, pot disposar del suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Badia del Vallès:

Manteniment de pàgines web WordPress a Badia del Vallès:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Badia del Vallès:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva pàgina web o botiga online. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Badia del Vallès:


A més dels serveis exposats en aquest espai. A ServeisTic disposem de plans de hosting per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest extra consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu servei de hosting per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es detallen als apartats d’hospedatge de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Badia del Vallès:


Quan el client necessita allotjar diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa empresa o propietari, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Badia del Vallès:


Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres des d‘una sola àrea privada.
En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
Per contra, si el client prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?