Li fa falta registrar un o uns quants dominis a preus competitius? Si sap com fer-ho, accedeixi a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no en sap però ho vol fer, des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que li registrem nosaltres el seu domini, contacti’ns i li contractem els dominis que ens digui.

Quan es decideix registrar dominis per professionals o persones que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir serveis, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital donant un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la botiga virtual.

Habitualment per aquest espai hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de societat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

És molt freqüent que en el moment de registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les oportunitats que pot facilitar, però el cost de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que està sota el control de qui en pugui gestionar les dades del registre.

Amb els mesos i els anys, es va incrementant la dependència que es té del nom de domini corporatiu, indistintament de si es tracta d’un artista, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a l’administració del registre tingui tota la confiança del titular, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè les incidències amb dominis poden necessitar molt de treball, i implicar la pèrdua d’informació valuosa, correus electrònics, o fins i tot deixar l’entitat sense correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP (Enterprise Ressource Planning, traduït; planificador de recursos empresarials). Són programes de gestió integral per empreses, i que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple de com n’és d’important tenir el control del domini de l’empresa, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

Com a conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que es tractaran les dades de l’empresa, així com que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i és especialment important que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Balenyà:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que el client disposa de tot el necessari per tal que es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. Alhora que, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les tasques que hagi de realitzar, o en cas que ho prefereixi podem fer directament aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Les entitats que tenen una gran quantitat de registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des del seu panell de control. En cas que el client necessiti registrar dominis d’extensionsextensions que no tinguem al panell de control, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament tècnic que li faci falta. Aquest servei està plantejat tant per a usuaris particulars que volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal ajuda, o té algun entrebanc, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, trucant per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Balenyà:

Manteniment de pàgines web WordPress a Balenyà:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres clients del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Balenyà:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga online. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu dissenyador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Balenyà:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets d’hospedatge, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. En tots els paquets de hostings s’hi inclou un complement molt interessant, aquest extra En cas que el client ho vulgui, adaptem el seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i altres adaptacions, que estan explicades a les pantalles de hosting de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Balenyà:

Hi ha clients que tenen múltiples pàgines amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

Registrar dominis a Balenyà:


Registrar dominis amb panell de control per gestionar els registres des de la mateixa pàgina.
En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los.
Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?