Necessites registrar el teu domini a preus competitius? Si saps fer-ho, accedeix a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no saps com , des de suport t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el domini, contacta’ns i et contractem el domini que ens diguis.

Quan es registren dominis ja siguin per professionals o particulars que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital donant un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la botiga virtual.

Habitualment pel domini hi passaran moltes persones, amb finalitats molt variades. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de societat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i gran part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis surt molt barat. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És molt important ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web és un punt molt evident, però encara més si en aquell domini s’hi allotja una botiga on-line, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini. El correu deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per tots aquests motius, és prioritari que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

És important tenir present que al servidor associat a un domini, habitualment hi haurà informació privada de l’empresa. Molt més enllà de la informació promocional de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament s’estan utilitzant molts ERP en la gestió quotidiana de l’empresa, que s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

Per tots aquests motius, és important tenir en compte que, en registrar dominis les garanties de qualitat i estabilitat del servei són molt més importants que el preu, que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Balsareny:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats des del panell de control. Tot i això, necessita ajuda, sempre es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem indicar la millor manera procedir.

Registrar dominis amb ServeisTic, a més de donar totes les garanties de seguretat en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és la màxima prioritat, és per això que oferim un servei de registre de dominis que cobreix les necessitats de qui necessita que li facin tot el relacionat amb l’administració del domini, les de qui es vol fer totes les tasques d’administració, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una entitat, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol entrebanc, pot contactar amb el suport tècnic, ja sigui trucant per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Balsareny:

Manteniment de pàgines web WordPress a Balsareny:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres clients consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Balsareny:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Per aquest motiu, si, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Balsareny:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans de hosting de pàgines, que igualment permeten una administració completa dels recursos. En tots els hostings s’hi inclou un valor afegit molt interessant, aquest extra En cas que el client ho consideri oportú, adaptem el seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Balsareny:

Si l’usuari necessita hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Balsareny:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis contractats amb total llibertat. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?