Necessites registrar un o diversos dominis a preus competitius? Si saps com, pots accedir a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no en saps , des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que registrem nosaltres el teu domini, contacta’ns i et contractem el registre que vulguis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als productes, serveis, iniciatives o qualssevol coses i continguts que es publicaran a botiga online que es pugui visitar en escriure’l al navegador.

Habitualment pel domini hi passaran molts usuaris, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de persona representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis surt molt econòmic. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

A mesura que va passant el temps, augmenta la dependència del nom de domini corporatiu, tant si es tracta d’un artista, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de administració del registre tingui tota la confiança del titular, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè les incidències relacionades amb dominis corporatius poden requerir molta dedicació, i provocar la pèrdua d’informació valuosa, correus electrònics, o fins i tot deixar la persona sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP Enterprise Ressource Planning. Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de com n’és d’important tenir el control del domini de l’empresa, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

En conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que es tractaran les dades confidencials de la societat, així com que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i és especialment important que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Barberà del Vallès:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que el client disposa de tot el necessari per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. Alhora que, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les tasques que hagi d’efectuar, o en cas que ho prefereixi podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Les societats que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions diferents , que es poden registrar des de l’àrea d’administració. una extensióde dominis de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

A ServeisTic, l’objectiu és que l’usuari tingui una experiència el més satisfactòria possible, és per això que oferim un servei que cobreix les necessitats de qui vol que li facin tot, les de qui es vol fer totes les tasques d’administració, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una associació, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun problema, pot disposar del suport tècnic, trucant-nos per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Barberà del Vallès:

Manteniment de pàgines web WordPress a Barberà del Vallès:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, aquestes activitats es poden limitar a enviar spam des de la pàgina web afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Barberà del Vallès:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva web. I atenent als resultats, li proposarem les solucions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Barberà del Vallès:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic destaquen també els plans d’allotjament, que igualment permeten una gestió completa dels serveis. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest extra rau en fer les adaptacions necessàries al seu paquet de hosting per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina web o botiga per optimitzar-la per cercadors. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es poden consultar a les pantalles d’hospedatge de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Barberà del Vallès:

Per aquells clients als que els cal allotjament per diversos dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa empresa o propietari, i altres vegades aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que ofereix el servei de hosting. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Barberà del Vallès:


Registrar dominis amb panell de control per administrar els registres des d‘una sola àrea privada.
En cas de trobar-se qualsevol problema pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible.
Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?