Registre de noms de domini personalitzat per l’usuari, que si ho necessita pot fer el registre i administració dels seus dominis des del panell de control, o només demanant-ho al servei tècnic.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als productes, serveis, iniciatives o qualssevol coses i continguts que es publicaran a blog que respongui en escriure’l al navegador.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien correus electrònics, i altres que consulten la pàgina web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb utilitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o Els serveis d’ús quotidià que funcionen gràcies al domini són més importants del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si s’ha sapugut posicionar a Google pot ser una important font de contactes , que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis surt molt barat. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És primordial ser conscient que amb el pas del temps, el domini corporatiu cada vegada serà més important per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. En el referent a la pàgina web, aquest és un punt molt evident, però encara més si en aquell domini s’hi allotja una botiga on-line, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també depèn del nom de domini, i del servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini. Deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per això, és prioritari que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Hem de tenir en compte que al servidor d’un domini, hi haurà informació molt sensible per l’empresa. A part de la informació publicitària de l’empresa des de la pàgina web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa s’estan utilitzant molts ERP en la gestió quotidiana del negoci, que normalment s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar en registrar dominis, es fa evident que s’ha de posar més atenció en les garanties d’aquests serveis que administren aspectes tan crítics d’una entitat que en el preu dels aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari ostenta el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Bigues i Riells:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. I alhora, pot disposar d’ajuda en les accions que hagi d’efectuar, o en cas que ho prefereixi podem fer directament aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar més de 350 extensions diferents, aquest és un dels punts més rellevants d’aquest servei.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar-li el domini amb les extensions desitjades.

El servei de registre de dominis de ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament tècnic que necessiti. Aquest servei està plantejat tant per a usuaris particulars que es volen gestionar el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol entrebanc, pot disposar del suport tècnic, ja sigui trucant per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Bigues i Riells:

Manteniment de pàgines web WordPress a Bigues i Riells:

A més de l’allotjament de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquest tipus de pràctiques poden consistir en l’enviament de spam des de la pàgina que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Bigues i Riells:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Bigues i Riells:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets d’allotjament, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra rau en aplicar algunes personalitzacions al seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina o botiga on-line per fer-la més segura i millorar-ne les característiques SEO. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan descrites als apartats d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Bigues i Riells:

Per aquells clients als que els cal hosting per diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa empresa o titular, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que administra el servei de hosting. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Bigues i Riells:


Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres de dominis des d‘una sola àrea privada.
En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui.
Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?