Servei de registre de noms de domini personalitzat per l’usuari, que si ho necessita pot registrar i administrar el seu domini des de l’espai de client, o sol·licitant-ho al servei tècnic.

Registrar dominis per un professional o per un particular que vol crear un blog amb el seu domini, per publicar des de crítiques del dia a dia. És el mateix que crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a qualsevol contingut que ofereixi qui el registra, i que l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb utilitats menys evidents. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o botiga virtual, i la troben entre els resultats de la cerca.

És molt freqüent que en el moment de registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Habitualment fer el registre d’un domini és il·lusionant per les noves oportunitats que pot facilitar, però el cost de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, no ajuda a transmetre la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que està sota el control de qui en pugui administrar les dades del registre.

És primordial ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web és un punt molt evident, però encara n’és més si en aquell domini s’hi allotja una botiga on-line, que si deixa de funcionar, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també depèn del nom de domini, i del servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la web i tots els serveis que depenguin del domini corporatiu. El correu deixarà de funcionar mentre duri l’avaria. Per això, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Encara que no s’utilitzin ERP’s al núvol, normalment hi ha informació confidencial per l’empresa. Aquesta informació sol ser en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és rebre’ls, com que arribin, com que únicament estiguin a l’abast de qui els ha de consultar. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, protegint-la amb les mesures de seguretat necessàries per tal que no es perdi.

Com a conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que es tractaran les dades confidencials de la societat, que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i és especialment important que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Caldes de Montbui:

La principal particularitat de ServeisTic, és que el client disposa de tot el necessari per tal que es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. I alhora, pot disposar d’ajuda en les adaptacions que hagi d’efectuar, o en cas que ho prefereixi podem fer directament aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Registrar dominis amb ServeisTic, té altres avantatges a més de la seguretat i el control en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar dominis d’extensions que no tinguem disponibles, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec dels registres, o posar la plataforma perquè el mateix client s’ho faci. Aquest servei inclou l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O bé, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot administrar els seus registres, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, i rebrà l’atenció que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Caldes de Montbui:

Manteniment de pàgines web WordPress a Caldes de Montbui:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Caldes de Montbui:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per posicionar pàgines web d’empreses als cercadors. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Caldes de Montbui:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic disposem de paquets d’allotjament per un gran ventall de necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. En tots els plans de hostings s’hi inclou un valor afegit molt interessant, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. Entre les adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es poden consultar als apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Caldes de Montbui:

Per aquells clients als que els cal allotjar diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Caldes de Montbui:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
Però si s’estima més que li registrem els dominis nosaltres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?