Et fa falta registrar un domini bé de preu? Si saps fer-ho, només has d’accedir al panell de control i podràs fer-ho. Si no en saps , des de suport t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el domini, contacta’ns i contractem per tu el registre que ens diguis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a botiga online que es pugui visitar en escriure’l al navegador.

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de companyia representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis surt molt barat. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És molt important ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web és un punt molt evident, però encara n’és més si en aquell domini hi ha una botiga online, que si deixa de funcionar, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també depèn del nom de domini, i el servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini. Deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per tots aquests motius, és prioritari que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP planificadors de recursos empresarials. Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple de la importància de tenir el control del domini de la societat, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

En conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que es tractaran les dades confidencials de l’empresa, així com que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Calldetenes:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la nostra prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, que en tot cas pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Registrar dominis amb ServeisTic, té altres avantatges que van més enllà de la seguretat i el control en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client vulgui registrar extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que li faci falta. Aquest suport està plantejat tant per a usuaris particulars que es volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot gestionar els seus registres de dominis, i si no sap com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, per rebre l’atenció que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Calldetenes:

Manteniment de pàgines web WordPress a Calldetenes:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Calldetenes:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Calldetenes:


Complementàriament als serveis descrits en aquest espai. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament de pàgines, tots ells inclouen àrea d’administració per gestionar els serveis . Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement En cas que el client ho consideri oportú, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles d’allotjament web i servidors.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Calldetenes:

Per aquells clients que necessiten hosting per diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

Registrar dominis a Calldetenes:


Registre de dominis amb whois i panell de control per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les actualitzacions.
En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?