Registrar noms de domini amb la màxima llibertat i varietat de possibilitats; Registre de dominis des de l’espai d’usuari, o amb l’ajuda del departament de suport a l’usuari, o encarregar el registre dels dominis al departament de suport a l’usuari, i ens en fem càrrec.

Quan es registren dominis ja siguin per empreses o persones que volen publicar la seva botiga online, tant si són per oferir serveis, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital donant un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga virtual.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien correus electrònics, i altres usuaris que consulten la pàgina web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb utilitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la pàgina web o botiga , i la troben entre els resultats de la cerca.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis costa molt pocs diners. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el pas del temps, un domini es va fent més important pel seu titular, perquè es va associant amb el que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que els euros que val un registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment a nivell ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa a Internet , i la comunicació quotidiana del seu client.

Encara que no s’utilitzin ERP’s al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidornormalment hi ha informació confidencial per l’empresa. Aquesta informació sol ser en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que tan important és que arribin al seu destinatari, com que únicament estiguin a l’abast de qui els ha de consultar. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, protegint-la amb les mesures de seguretat necessàries per tal que no es perdi.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar relacionades amb registrar dominis, queda palès que s’ha de posar molta més atenció en les garanties d’uns serveis que administren aspectes tan crítics d’un negoci que en el preu dels aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari manté el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Callús:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem indicar la millor manera procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de Concretament més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar el domini amb l’extensió desitjada.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament tècnic que li calgui. Aquest suport està plantejat tant per a clients particulars que es volen administrar ells mateixos el seu domini, com a empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal ajuda, o té algun problema, pot contactar amb el suport tècnic, trucant per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Callús:

Manteniment de pàgines web WordPress a Callús:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Callús:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Per aquest motiu, si, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga online. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva pàgina web o botiga virtual. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu dissenyador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Callús:

Complementàriament als serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic també oferim diversos plans d’allotjament de de dominis i pàgines web, que semple incorporen àrea d’administració per gestionar els serveis . Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest extra consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet de hosting per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina o botiga online per fer-la més segura i millorar-ne les característiques SEO. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es detallen als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Callús:

Pensant en els clients que necessiten allotjar diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Callús:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les modificacions. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?