Vols registrar el teu domini a preus competitius? Si saps com, pots accedir a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no saps com , des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu els registres que necessitis.

El registre de dominis per una empresa o per una persona que vol obrir un blog amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És el mateix que crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a aquells continguts que hi vulgui publicar, i que l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb altres utilitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la pàgina web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que per funcionar necessiten el domini són més importants del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la pàgina web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una font de contactes i vendes, que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Registrar dominis sembla una acció molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment . Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb els mesos i els anys, es va incrementant la dependència del nom de domini, indistintament de si es tracta d’un autònom, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a l’administració dels serveis tingui tota la confiança del titular, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè algunes incidències amb dominis poden requerir moltes hores de treball, i provocar la pèrdua d’informació, com missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar la persona sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Per resoldre qualsevol incidència que potencialment pugui aturar sobtadament l’administració de tota la societat és necessari tenir el control, o com a mínim un contacte directe amb qui ha de vetllar pel funcionament. Aquest contacte per un costat ha de ser accessible, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em la gestió de la informació altament sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. No cal anar tan enllà. Constantment s’envia i es rep informació per correu electrònic, que si no arriba, o bé és interceptada per algú que no correspon, es poden produir incidències greus, que cal evitar amb tots els mitjans possibles.

Com a conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que s’administrin les dades confidencials de el professional, així com que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i és especialment important que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Canovelles:

La principal particularitat de ServeisTic, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. I alhora, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les modificacions que hagi d’efectuar, o si el client ho considera més oportú podem fer-nos càrrec d’aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Registrar dominis amb ServeisTic, a més de donar totes les garanties de seguretat en l’administració dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client estigui interessat en alguna extensió que no consti al nostre llistat, farem els possibles per ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el primer, i per aquest motiu el servei que oferim inclou els dos extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui té la intenció i les ganes de fer-s’ho sol, però no ho veu clar, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, i rebrà l’atenció que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Canovelles:

Manteniment de pàgines web WordPress a Canovelles:

Un altre servei que podem oferir als nostres usuaris consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Canovelles:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per posicionar pàgines web d’empreses als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Canovelles:


Complementàriament als serveis descrits en aquesta pantalla. A ServeisTic tenim paquets d’allotjament per un gran ventall de necessitats, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per administrar els serveis contractats. tots els hostings inclouen un extra molt interessant, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, adaptem el seu espai d’allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres inclou activar de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan descrites als apartats de hosting web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Canovelles:

Per aquells clients als que els cal allotjament per diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Canovelles:


Registrar dominis amb panell de control per gestionar els registres de dominis des d‘una sola àrea privada.
En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los.
Però si prefereix que li registrem els dominis, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?