Ha de registrar el seu domini a preus competitius? Si sap fer-ho, pot accedir a l’àrea d’usuaris i podrà fer-ho. Si no sap com però en vol aprendre, des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i li contractem el domini que vulgui.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a blog que respongui en escriure aquell domini al navegador.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb altres utilitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que funcionen gràcies al domini són més necessaris del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca la pàgina web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una important font de contactes , a persones que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Registrar dominis sembla molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment i cal prendre’n consciència. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és molt barat i aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

A mesura que va passant el temps, augmenta la dependència que es té del nom de domini, tant si es tracta d’un particular, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a l’administració del registre tingui tota la confiança del propietari, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè les incidències relacionades amb dominis corporatius poden requerir molt de treball, i ser la causa de la pèrdua d’informació, com correus electrònics, o fins i tot deixar l’entitat sense correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

No es pot oblidar que a l’espai d’allotjament d’un domini, habitualment hi haurà informació molt sensible per l’empresa. A part de la promocional de la pàgina web, per correu(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa cada vegada més s’estan utilitzant molts ERP en la gestió del dia a dia del negoci, que s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida.

Per tots aquests motius, val la pena tenir en compte que, en registrar dominis les garanties de qualitat i estabilitat del servei són molt més importants que el preu, que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Capellades:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la nostra prioritat és la llibertat del client , que en tot cas pot contactar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci directament allò que necessiti.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de Podem gestionar dominis de més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar els dominis amb les extensions desitjades.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec del registre dels dominis, o posar la plataforma perquè el mateix client s’ho faci. Aquest servei inclou l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot administrar els seus registres, i si no sap com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, per rebre l’atenció que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Capellades:

Manteniment de pàgines web WordPress a Capellades:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Capellades:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva pàgina web. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la web o botiga virtual , serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Capellades:

Addicionamement als serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic tenim plans de hosting per gairebé totes les necessitats, tots ells inclouen una àrea privada per gestionar els serveis . Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest extra rau en adaptar el seu pla de hosting per adequar-lo a la programació del seu projecte web o botiga per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Capellades:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar molts dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Capellades:

Registre de dominis amb whois i panell de control per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les modificacions. En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?