Ha de registrar un domini bé de preu? Si sap fer-ho, pot accedir a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no sap com però en vol aprendre, des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i contractem per vostè el domini que necessiti.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als productes, serveis, iniciatives o qualssevol coses i continguts que es publicaran a botiga online que respongui en escriure aquell domini al navegador.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb utilitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la web o botiga online, i la troben entre els resultats de la cerca.

És molt freqüent que en el moment de registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les noves oportunitats que pot facilitar, però el baix preu de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que està sota el control de qui en pugui modificar les dades del registre.

Amb el pas del temps, un domini es va fent més important pel seu titular, perquè es va associant amb l’empresa, la persona o l’entitat que representa. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de merèixer molta més confiança que el preu del registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona, i la comunicació del seu client.

Hem de tenir en compte que al servidor associat a un domini, hi haurà informació privada de l’empresa. A part de la informació promocional de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic, habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Darrerament s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana de l’empresa, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida.

És per aquestes raons que, val la pena tenir en compte que, en registrar dominis el preu importa molt menys que les garanties de que els serveis de l’allotjament tindran un manteniment adequat, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, donant-li la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Cardedeu:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. I alhora, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les tasques que hagi de realitzar, o si el client ho considera més oportú podem fer-nos càrrec d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Les empreses que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions diferents , que es poden registrar des de l’àrea d’administració. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec del registre, o posar els mitjans perquè el client s’ho faci. Aquest servei inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun entrebanc, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, de manera independent. I si necessiten ajuda per qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar satisfactòriament les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Cardedeu:

Manteniment de pàgines web WordPress a Cardedeu:

Un altre servei que podem oferir als nostres usuaris consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Cardedeu:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Cardedeu:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans d’allotjament, tots ells inclouen una àrea privada per administrar els serveis contractats. En tots els hostings s’hi inclou un extra molt interessant, aquest complement consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu servei de hosting per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina o botiga on-line per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre aquestes personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es poden consultar als apartats de hosting de pàgines web i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Cardedeu:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar un nombre de dominis considerable, ja siguin propis o de terceres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Cardedeu:


Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?