Registre de dominis personalitzat perl client, que si ho necessita pot registrar i administrar el seu domini des del panell de control, o només demanant-ho al departament tècnic.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a la pàgina que respongui en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de societat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment . Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb el temps, un domini es va fent més important pel seu propietari, perquè es va associant amb el negoci que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que els euros que val un seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment a nivell ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona, i la comunicació del dia a dia del client.

Encara que no s’utilitzin ERP’s al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidornormalment hi ha informació delicada per l’organització. Aquesta informació sol ser en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que tan important és que arribin al seu destinatari, com que únicament estiguin a l’abast de qui els ha de consultar. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, i amb les mesures de seguretat necessàries per tal que no es perdi.

És per aquestes raons que, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i prioritzar les garanties de qualitat del servei de registre i allotjament, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, donant-li la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Carme:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la màxima prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, i que sempre pot comptar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci directament allò que li calgui.

Les societats que tenen molts dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions , que es poden registrar des de la seva àrea privada. En cas que el client necessiti registrar dominis d’extensionsdominis d’extensions que no tinguem al panell de control, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

A ServeisTic, el primer és que l’usuari tingui la millor experiència possible, i per aquest motiu oferim un servei que cobreix les necessitats de qui vol que li facin tot, les de qui es vol fer totes les tasques d’administració, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol entrebanc, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, ja sigui trucant per telèfon, enviant un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Carme:

Manteniment de pàgines web WordPress a Carme:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Carme:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. I atenent als resultats, li proposarem les solucions més apropiades per millorar el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Carme:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic tenim plans d’hospedatge per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels serveis. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement es basa en adaptar el seu servei de hosting per adequar-lo a la programació del seu projecte web o botiga virtual per fer-la més segura i millorar-ne les característiques SEO. La personalització dels allotjaments, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan descrites als apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Carme:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar molts dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Carme:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar tots els registres des d‘una sola àrea privada. En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?