Ha de registrar el seu domini a preus competitius? Si sap fer-ho, només ha d’accedir a l’àrea d’usuaris i podrà fer-ho. Si no sap com però ho vol fer, des de suport l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i li contractem els registres que ens digui.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a blog que es pugui visitar en escriure aquell domini al navegador.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb finalitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que per funcionar necessiten el domini són més importants del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca la pàgina web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una important font de contactes i vendes, a persones que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

És molt freqüent que en registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Habitualment registrar un domini és il·lusionant per les oportunitats que implica, però el cost de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, no ajuda a transmetre la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui gestionar les dades del registre.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu propietari, perquè representa l’empresa, la persona o l’entitat que té al darrere. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de merèixer molta més confiança que el preu del seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona, i la comunicació del dia a dia del client.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP Enterprise Ressource Planning. Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, i que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Per ser totalment operatius aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de la importància de tenir el control del domini de la societat, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

Cal per tant dedicar més atenció a la seguretat d’aquests serveis que administren aspectes tan crítics d’una societat que en el preu d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari manté el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Castellar del Vallès:

La principal particularitat de ServeisTic, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. I alhora, pot disposar d’ajuda en les adaptacions que hagi d’efectuar, o si el client ho considera més oportú podem fer-nos càrrec d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de més de 350 extensions, aquest un dels aspectes més destacables de les tasques de registrar dominis amb ServeisTic, és la gran varietat d’extensions de dominis que podem registrar per als nostres clients.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar els dominis amb les extensions desitjades.

Registrar dominis amb ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec del registre, o posar la plataforma perquè el client s’ho faci. El registre de dominis inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que si té algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O bé, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

L’usuari de ServeisTic en el moment que li convingui, pot gestionar els seus registres de dominis, i si no sap com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, i rebrà el suport que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Castellar del Vallès:

Manteniment de pàgines web WordPress a Castellar del Vallès:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres clients consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Castellar del Vallès:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga online. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina o botiga virtual , serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Castellar del Vallès:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans d’allotjament, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest extra En cas que el client ho hi estigui interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Aquesta adaptació dels espais, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i altres adaptacions, que estan explicades als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellar del Vallès:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines web amb diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Castellar del Vallès:


Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar tots els registres des d’un sol espai.
En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?