Vols registrar el teu domini bé de preu? Si saps fer-ho, accedeix al panell de control i podràs fer-ho. Si no en saps però ho vols fer, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu els registres que ens diguis.

Quan es registren dominis ja siguin per entitats o particulars que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir productes, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital donant un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà al blog.

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran molts usuaris, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de l’entitat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

És molt freqüent que en el moment de registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Habitualment registrar un domini és il·lusionant per les noves oportunitats que pot facilitar, però el cost de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui administrar les dades del registre.

A mesura que va passant el temps, augmenta la dependència que es té del domini al que s’associa la empresa, indistintament de si es tracta d’un autònom, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a administració dels serveis tingui tota la confiança del titular, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè les incidències amb dominis corporatius poden necessitar molta dedicació, i ser la causa de la pèrdua d’informació valuosa, com missatges de correu electrònic, o deixar l’empresa sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Encara que no s’utilitzin ERP’s al núvol, habitualment hi ha informació confidencial per l’empresa. Aquesta informació habitualment es troba en correus electrònics que s’han enviat o rebut, i que tan important és que arribin al seu destinatari, com que únicament estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, i amb les mesures de seguretat oportunes per evitar que es perdi.

Com a conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que es faci la gestió de les dades de la societat, així com que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i és especialment important que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Castellbisbal:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats des del panell de control. Tot i això, necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i pugui procedir.

Les empreses que tenen molts dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions , que es poden registrar des del seu panell de control. una extensióde dominis de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el més important, i per aquest motiu el servei que oferim inclou els dos extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui vol fer-se tot el que pugui, però no s’atreveix per por als imprevistos, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, algú que no es pot coordinar amb les necessitats del client. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, per rebre l’ajuda que els calgui per aplicar satisfactòriament els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Castellbisbal:

Manteniment de pàgines web WordPress a Castellbisbal:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Castellbisbal:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic optimitzant pàgines web i botigues online. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Castellbisbal:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans de hosting de pàgines web, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. tots els allotjaments inclouen un complement que els fa molt especials, aquest extra Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. La personalització dels hostings, entre altres inclou activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan descrites als apartats de hosting web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellbisbal:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines web amb diferents dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Castellbisbal:


Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar dominis i efectuar les actualitzacions.
En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los.
D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?