Servei de registre de dominis a mida de l’usuari, que si ho necessita pot registrar i administrar el seu domini des de l’espai d’usuari, o indicant-ho al servei tècnic.

El registre de dominis per una empresa o per una entitat que vol crear una botiga on-line amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a aquells continguts que ofereixi qui el registra, i que l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien correus electrònics, i altres usuaris que consulten la web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb altres finalitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o botiga online, i la troben entre els resultats de la cerca.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis costa molt pocs diners. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És primordial tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu cada vegada serà més important per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga virtual, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini. Deixarà de funcionar mentre duri l’avaria. Per tots aquests motius, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP . Són programes de gestió integral per empreses, que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Per ser totalment operatius aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de com n’és d’important tenir el control del domini de l’empresa, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

Com a conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que es tractaran les dades confidencials de el professional, que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Castelldefels:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la màxima prioritat és la llibertat del client , i que pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci allò que li calgui.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar més de 350 extensions diferents, aquest un dels punts que criden més l’atenció dels serveis de registrar dominis amb ServeisTic, és la gran varietat d’extensions de dominis que podem registrar per als nostres clients.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar el domini amb l’extensió desitjada.

Registrar dominis amb ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec del registre dels dominis, o posar la plataforma perquè el mateix client s’ho faci. El registre de dominis inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que si té algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

L’usuari de ServeisTic en el moment que li convingui, pot gestionar els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre el suport tècnic que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Castelldefels:

Manteniment de pàgines web WordPress a Castelldefels:

A més de l’allotjament, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Castelldefels:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per posicionar pàgines web d’empreses als cercadors. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la web o botiga online , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Castelldefels:

Addicionamement als serveis explicats en aquest espai. A ServeisTic destaquen també els plans de hosting, tots ells inclouen una àrea privada per gestionar els serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest complement Si el client hi està interessat, adaptem el seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Entre aquestes personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castelldefels:

Per aquells clients que necessiten hosting per diversos dominis, sovint es tracta de dominis d’una mateixa empresa o propietari, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Castelldefels:

Registrar dominis amb panell de control per administrar tots els registres des de la mateixa pàgina. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Per contra, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?