Registre de dominis amb total llibertat i varietat d’opcions; Registrar el domini des del panell de client, o amb l’acompanyament del departament de suport a l’usuari, o sol·licitar el registre del domini al departament de suport a l’usuari, i nosaltres ens en fem càrrec.

Registrar dominis per un professional o per un particular que vol obrir una botiga amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És crear una porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a qualsevol contingut que hi vulgui oferir, i que l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

Habitualment per aquest espai hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, de societat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no ho és en absolut i cal prendre’n consciència. Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és tan econòmic que aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb el temps, un domini es va fent més important pel seu propietari, perquè es va associant amb el que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que els euros que val un registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa, i la comunicació del seu client.

És important tenir present que al servidor d’un domini, hi ha informació molt sensible per l’empresa. A banda de la promocional de la web, per correu, habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant molts ERP per gestionar el dia a dia de l’empresa, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

És per aquestes raons que, és important tenir en compte que, en registrar dominis el preu importa molt menys que les garanties de que els serveis de l’allotjament tindran un manteniment adequat, que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Castellfollit del Boix:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la màxima prioritat és la llibertat del client , i que pot comptar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci allò que ens indiqui.

Les empreses que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des de la seva àrea privada. En cas que el client necessiti registrar dominis d’extensionsdominis d’extensions que no tinguem l’àrea privada, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

Registrar dominis amb ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec del registre, o posar els mitjans perquè el mateix client s’ho faci. El registre de dominis inclou l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, sense haver esperar que ho faci un tècnic que no sap si és o no urgent. I si els cal ajuda per qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, per rebre l’ajuda que els calgui per aplicar sense imprevistos les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Castellfollit del Boix:

Manteniment de pàgines web WordPress a Castellfollit del Boix:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir els plugins i la programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Castellfollit del Boix:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per posicionar pàgines web d’empreses als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Castellfollit del Boix:

Com a complement als serveis detallats en aquesta pantalla. A ServeisTic tenim plans de hosting per un gran ventall de necessitats, que semple incorporen una àrea privada per gestionar els serveis . En tots els plans de allotjaments s’hi inclou un extra que els fa molt especials, aquest valor afegit En cas que el client ho vulgui, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles de hosting de pàgines web i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellfollit del Boix:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines amb diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa societat o titular, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Castellfollit del Boix:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar els registres de dominis des d‘una sola àrea privada. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?