Et fa falta registrar un o uns quants dominis a preus competitius? Si saps com fer-ho, pots accedir a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no en saps però ho vols fer, des de suport t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i et contractem els dominis que ens diguis.

Quan es registren dominis per entitats o persones que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir informació diversa, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la pàgina web.

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran moltes persones, amb finalitats molt variades. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, de persona representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis surt molt barat. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

A mesura que va passant el temps, augmenta la dependència que es té del domini corporatiu, tant si es tracta d’un artista, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de l’administració dels serveis tingui tota la confiança del propietari, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè algunes incidències amb dominis poden requerir molt de treball, i provocar la pèrdua d’informació, com correus electrònics, o fins i tot deixar l’empresa sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP Enterprise Ressource Planning. Són programes de gestió integral per empreses, i que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de com n’és d’important tenir el control del domini de l’empresa, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

Per tots aquests motius, és important tenir en compte que, en registrar dominis les garanties de qualitat i estabilitat del servei són molt més importants que el preu, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Castellgalí:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats des del panell de control. Tot i això, si el client necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’ajudem i pugui procedir.

Les empreses que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des de l’àrea d’administració. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és la màxima prioritat, és per això que oferim un servei que cobreix les necessitats de qui vol que li facin tot, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una empresa, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun entrebanc, pot disposar del suport tècnic, trucant per telèfon, enviant un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Castellgalí:

Manteniment de pàgines web WordPress a Castellgalí:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Castellgalí:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament orgànic webs i botigues on-line. Per aquest motiu, si, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga on-line. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions més apropiades per millorar el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina o botiga virtual , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Castellgalí:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic tenim paquets d’hospedatge per gairebé totes les necessitats, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per administrar els serveis contractats. En tots els plans de allotjaments s’hi inclou un complement molt interessant, aquest extra rau en adaptar el seu servei de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga on-line per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellgalí:

Pensant en els clients que necessiten hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que els tècnics qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Castellgalí:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar tots els registres de dominis des d‘una sola àrea privada. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?