Registre de domini amb total flexibilitat i varietat d’opcions; Registrar dominis des del panell de client, o amb l’acompanyament del departament de suport a l’usuari, o demanar el registre dels dominis al departament de suport a l’usuari, i nosaltres ens en fem càrrec.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als totes les coses i continguts que es publicaran a blog que respongui en escriure’l al navegador.

Habitualment per aquest espai hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de companyia representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i gran part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis és molt econòmic. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb els mesos i els anys, es va incrementant la dependència que es té del domini que s’utilitza, tant si es tracta d’un professional, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de administració del registre tingui tota la confiança del titular, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè les incidències relacionades amb dominis poden necessitar molt de treball, i implicar la pèrdua d’informació valuosa, missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar l’entitat sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Hem de tenir en compte que al servidor associat a un domini, hi ha informació privada de l’empresa. Molt més enllà de la informació promocional de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa cada vegada més s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana del negoci, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

En conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que es faci la gestió de les dades confidencials de el professional, així com que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i és especialment important que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Castellví de Rosanes:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la nostra màxima prioritat és la llibertat del client , i que sempre pot comptar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci allò que necessiti.

Les societats que tenen molts dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini , que es poden registrar des de la seva àrea privada. una extensióde dominis de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec del registre, o posar els mitjans perquè el mateix client s’ho faci. Aquest servei inclou l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal ajuda, o té algun entrebanc, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, ja sigui trucant per telèfon, enviant un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Castellví de Rosanes:

Manteniment de pàgines web WordPress a Castellví de Rosanes:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres clients del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Castellví de Rosanes:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Per aquest motiu, si, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Castellví de Rosanes:

Addicionamement als serveis que es detallen en aquesta pantalla. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans d’hospedatge, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement En cas que el client ho consideri oportú, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres inclou activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles de hosting web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellví de Rosanes:

Pensant en els clients als que els cal allotjament per diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Castellví de Rosanes:

Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha d’enviar un correu , ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?