Necessita registrar un o diversos dominis a preus competitius? Si sap fer-ho, pot accedir a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no sap com , des de suport l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i contractem per vostè el registre que vulgui.

Registrar dominis per un artista o per una persona que vol crear una botiga amb el seu domini, per publicar des de crítiques del dia a dia. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a qualsevol contingut que hi vulgui publicar, i que l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres que consulten la pàgina web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb finalitats menys evidents. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la pàgina web o botiga , i la troben entre els resultats de la cerca.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i gran part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis és molt econòmic. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més important pel seu propietari, perquè representa tot allò que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que el preu del seu registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge corporativa a Internet , i la comunicació del seu client.

És important tenir present que a l’espai d’allotjament d’un domini, hi ha informació privada de l’empresa. Molt més enllà de la publicitària de el negoci des de la web, per correu(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa cada vegada més s’estan utilitzant molts ERP en la gestió del dia a dia de l’empresa, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

A la vista de tots els imprevistos que es poden donar relacionades amb registrar dominis, es fa evident que s’ha de posar molta més atenció en les garanties d’uns serveis que administren aspectes tan crítics d’una entitat que en el cost d’aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el seu propietari ostenta el control de la gestió del domini. I encara més quan això no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Centelles:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la prioritat és la llibertat del client , i que sempre pot comptar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Les societats que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que es poden registrar des del seu panell de control. En cas que el client necessiti registrar dominis d’extensionsdominis d’extensions que no tinguem l’àrea d’administració, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per la llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament del departament tècnic que necessiti. Aquest suport està plantejat tant per a usuaris particulars que volen gestionar el seu domini, com a empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, que a algú li vagi bé. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Centelles:

Manteniment de pàgines web WordPress a Centelles:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Centelles:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per posicionar pàgines als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina web. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per posicionar la seva web o botiga online. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Centelles:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic podem oferir plans d’hospedatge per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. tots els allotjaments inclouen un valor afegit molt interessant, aquest complement En cas que el client ho consideri oportú, adaptem el seu espai d’allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. Aquesta adaptació dels espais, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Centelles:


Si el client necessita hosting per diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

Registrar dominis a Centelles:


Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les actualitzacions.
En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los.
Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?