Registre de dominis personalitzat per l’usuari, que si ho prefereix pot registrar i administrar el seu domini des del panell de control, o indicant-ho al departament tècnic.

Quan es decideix registrar dominis per empreses o particulars que volen publicar la seva botiga online, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà al blog.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien correus electrònics, i altres usuaris que consulten la pàgina web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb finalitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o botiga , i la troben entre els resultats .

Registrar dominis pot semblar molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment . Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és tan econòmic que aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És molt important ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web, aquest és un punt molt evident, però encara més si en aquell domini s’hi allotja una botiga virtual, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també depèn del nom de domini, i del servidor, li passarà el mateix que a la web i a la resta de serveis que depenguin del domini. El correu deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per tots aquests motius, és prioritari que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

És important tenir present que a l’espai d’allotjament associat a un domini, hi haurà informació privada de l’empresa. Molt més enllà de la publicitària de el negoci des de la pàgina web, per correu, habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana de l’empresa, que normalment s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida.

És per aquestes raons que, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i prioritzar les garanties de qualitat del servei de registre i allotjament, que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Cerdanyola del Vallès:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la nostra màxima prioritat és la llibertat del client , que pot comptar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, té altres avantatges que van més enllà de la seguretat i el control en la gestió dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar extensions que no tinguem disponibles, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

A ServeisTic, la prioritat és que l’usuari tingui la millor experiència possible, és per això que oferim un servei de registre de dominis pensat per qui necessita que li facin tot, les de qui es vol fer totes les tasques d’administració, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una entitat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, algú que no es pot coordinar amb les necessitats del client. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Cerdanyola del Vallès:

Manteniment de pàgines web WordPress a Cerdanyola del Vallès:

Un altre servei que podem oferir als nostres clients del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Cerdanyola del Vallès:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina web. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Cerdanyola del Vallès:


Addicionamement als serveis detallats en aquest apartat. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans de hosting, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per gestionar els serveis . Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra es basa en fer les adaptacions necessàries al seu servei d’allotjament per adequar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Cerdanyola del Vallès:

Pensant en els clients als que els cal allotjament per diversos dominis, sovint es tracta de dominis d’una mateixa societat o propietari, i altres vegades aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Cerdanyola del Vallès:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los.
Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?