Registre de noms de domini personalitzat per l’usuari, que si ho necessita pot registrar i administrar el seu domini des de l’espai d’usuari, o només demanant-ho al departament tècnic.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a la pàgina web que es pugui visitar en escriure’l al navegador.

Habitualment pel domini hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, de l’entitat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i gran part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis costa molt pocs diners. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més important pel seu propietari, perquè representa tot allò que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de que els euros que val un seu registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona a Internet , i la comunicació quotidiana del client.

Per tal de resoldre qualsevol problema que potencialment pugui aturar en sec l’administració de tota l’empresa resulta indispensable tenir el control, o com a mínim un contacte directe amb qui ha de vetllar pel correcte funcionament. Aquest contacte per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació altament sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé allotja el seu domini. La informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. Sense anar tan enllà. Cada dia s’envia i rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o és interceptada per algú que no correspon, es poden produir incidències greus, que cal evitar tant com sigui possible.

Com a conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que s’administrin les dades de la societat, que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Cervelló:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, si el client necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem explicar procedir.

Les entitats que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des del seu panell de control. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el primer, és per això que oferim un servei de registre de dominis que cobreix les necessitats de qui vol que li facin tot, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, que a algú li vagi bé. I si els cal ajuda per qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar satisfactòriament els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Cervelló:

Manteniment de pàgines web WordPress a Cervelló:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir plugins i programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a enviar spam des de la pàgina afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Cervelló:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per posicionar pàgines a Google. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions oportunes per posicionar la seva pàgina web o botiga virtual. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Cervelló:

A més dels serveis descrits en aquesta pantalla. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’allotjament de pàgines, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra En cas que el client ho consideri oportú, apliquem les adaptacions necessàries al seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. La personalització dels hostings, entre altres inclou activar de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es poden consultar als apartats d’allotjament de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Cervelló:

Si el client necessita hosting per diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Cervelló:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si prefereix que li registrem els dominis, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?