Li cal registrar un o uns quants dominis bé de preu? Si sap com fer-ho, només ha d’accedir a l’àrea d’usuaris i podrà fer-ho. Si no sap com però en vol aprendre, des de suport l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i contractem per vostè el registre que ens digui.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als totes les coses i continguts que es publicaran a blog que respongui en escriure’l al navegador.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb utilitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o botiga online, i la troben entre els resultats .

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i gran part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis surt molt econòmic. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el pas del temps, un domini es va fent més important pel seu titular, perquè es va associant amb el que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de que els euros que val un registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa a Internet , i la comunicació del seu client.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP (Enterprise Ressource Planning, traduït; planificador de recursos empresarials). Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, i que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Per tant, aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de la importància de tenir el control del domini corporatiu, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

Per tots aquests motius, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i posar més atenció en les garanties de qualitat del servei que s’està contactant, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Collbató:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, necessita ajuda, sempre es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem explicar procedir.

Les empreses que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions diferents , que es poden registrar des de l’àrea d’administració. En cas que el client necessiti registrar dominis d’extensionsdominis d’extensions que no tinguem al panell de control, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec dels registres, o posar la plataforma perquè el client s’ho faci. Aquest servei inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O bé, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, algú que no es pot coordinar amb les necessitats del client. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, i rebran l’ajuda que els calgui per aplicar satisfactòriament els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Collbató:

Manteniment de pàgines web WordPress a Collbató:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Collbató:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar millor la seva pàgina o botiga virtual. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la web o botiga virtual , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Collbató:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic tenim plans d’allotjament per gairebé totes les necessitats, que semple incorporen un panell de control per gestionar els serveis contractats. En tots els plans de hostings s’hi inclou un extra que els fa molt especials, aquest extra rau en aplicar algunes personalitzacions al seu servei de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques del seu projecte web o botiga on-line per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es poden consultar a les pantalles d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Collbató:

Per aquells clients que necessiten hosting per diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Collbató:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar els registres de dominis des de la mateixa pàgina. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?