Has de registrar un o uns quants dominis a preus competitius? Si saps com, pots accedir a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no en saps però ho vols fer, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i et contractem els registres que vulguis.

Quan es registren dominis ja siguin per entitats o particulars que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà al blog.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb finalitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la pàgina web o botiga virtual, i la troben entre els resultats de la cerca.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini d’una societat és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment i cal prendre totes les precaucions per tal que sigui així. Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és tan econòmic que aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És primordial tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu cada vegada serà més important per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. En el referent a la pàgina web és un punt molt evident, però encara més si en aquell domini s’hi allotja una botiga on-line, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també depèn del nom de domini, i el servidor, li passarà el mateix que a la web i a la resta de serveis que depenguin del domini corporatiu. El correu deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per tots aquests motius, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Hem de tenir en compte que a l’espai d’allotjament associat a un domini, habitualment hi haurà informació molt sensible per l’empresa. A part de la informació publicitària de l’empresa des de la pàgina web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic, habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana del negoci, que normalment s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida.

Cal per tant dedicar més atenció en les garanties d’aquests serveis que afecten aspectes tan crítics d’una societat que en el cost d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari conserva el control de la gestió del domini. I encara més quan això no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Corbera de Llobregat:

La principal particularitat de ServeisTic, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. Alhora que, pot disposar d’ajuda en les tasques que hagi de realitzar, o si el client ho considera més oportú podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Registrar dominis amb ServeisTic, a més de donar les màximes garanties de seguretat en l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client necessiti registrar dominis d’alguna extensió que no consti al nostre llistat, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis amb ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec del registre dels dominis, o posar la plataforma perquè el mateix client s’ho faci. Aquest servei inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que si té algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, que a algú li vagi bé. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, per rebre les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Corbera de Llobregat:

Manteniment de pàgines web WordPress a Corbera de Llobregat:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres clients consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per qualsevol activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Corbera de Llobregat:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina. I atenent als resultats, li proposarem les opcions adequades per millorar-ne el posicionament. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Corbera de Llobregat:

Com a complement als serveis explicats en aquest apartat. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’hospedatge de pàgines web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per administrar els serveis contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit rau en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet d’allotjament per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina o botiga virtual per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Corbera de Llobregat:

Per aquells clients als que els cal hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Corbera de Llobregat:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?