Necessites registrar el teu domini bé de preu? Si saps com fer-ho, accedeix a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no saps com però en vols aprendre, des de suport t’ajudem. I si vols que registrem nosaltres el teu domini, contacta’ns i contractem per tu el registre que ens diguis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a botiga online que respongui en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de societat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i gran part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis és molt econòmic. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

A mesura que va passant el temps, es va incrementant la dependència que es té del nom de domini corporatiu, indistintament de si es tracta d’un particular, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de l’administració del registre tingui tota la confiança del propietari, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè algunes incidències relacionades amb dominis poden necessitar moltes hores de treball, i ser la causa de la pèrdua d’informació valuosa, correus electrònics, o fins i tot deixar l’entitat sense correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP planificadors de recursos empresarials. Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Per tant, aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de com n’és d’important tenir el control del domini corporatiu, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

Per tots aquests motius, val la pena tenir en compte que, en registrar dominis les garanties de qualitat i estabilitat del servei són molt més importants que el preu, que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Cornellà de Llobregat:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats des del panell de control. Tot i això, en cas que li calgui realitzar qualsevol acció que excedeixi les seves capacitats tècniques, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i pugui procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de Podem gestionar dominis de més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar-li el domini amb les extensions desitjades.

El servei de registre de dominis de ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament del departament tècnic que li calgui. Aquest servei va dirigit tant a usuaris particulars que es volen gestionar el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, que a algú li vagi bé. I si necessiten ajuda per qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, per rebre les indicacions necessàries per aplicar satisfactòriament els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Cornellà de Llobregat:

Manteniment de pàgines web WordPress a Cornellà de Llobregat:

A més de l’allotjament, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Cornellà de Llobregat:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva pàgina. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Cornellà de Llobregat:

Addicionamement als serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic també oferim diversos plans d’allotjament de web, tots ells inclouen àrea d’administració per gestionar els serveis . Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement Si el client hi està interessat, adaptem el seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Cornellà de Llobregat:

Hi ha usuaris que tenen múltiples pàgines amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que els tècnics qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Cornellà de Llobregat:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar els registres de dominis des d‘una sola àrea privada. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?