Registrar domini amb total flexibilitat i totes les possibilitats; Registrar dominis des del panell de client, o amb l’acompanyament del departament de suport a l’usuari, o sol·licitar el registre del domini al departament de suport tècnic, i nosaltres ens en fem càrrec.

Registrar dominis per un professional o per una persona que vol obrir un blog amb el seu domini, per publicar des de crítiques del dia a dia. És crear la porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a aquells continguts siguin els que siguin que ofereixi qui el registra, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran molts usuaris, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de empresa representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment i cal prendre’n consciència. Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

A mesura que va passant el temps, es va incrementant la dependència del nom de domini corporatiu, indistintament de si es tracta d’un professional, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de l’administració dels serveis tingui tota la confiança del propietari, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè algunes incidències relacionades amb dominis poden requerir moltes hores de treball, i implicar la pèrdua d’informació, correus electrònics, o deixar al professional sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Encara que no s’utilitzin eines d’administració corporativa al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidorgairebé sempre hi ha informació privada per al professional. Aquesta informació sol ser en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que tan important és que arribin al seu destinatari, com que només estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, protegint-la amb les mesures de seguretat oportunes per tal que no es perdi.

A la vista de tots els imprevistos que es poden donar en registrar dominis, es fa evident que s’ha de dedicar molta més atenció a la seguretat d’aquests serveis que afecten aspectes tan crítics d’una entitat que en el cost dels aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari conserva el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a El Bruc:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. Alhora que, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les modificacions que hagi de realitzar, o si el client ho considera més oportú podem fer-nos càrrec d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Les entitats que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que es poden registrar des de l’àrea d’administració. una extensióde dominis de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és la màxima prioritat, i per aquest motiu el servei que oferim inclou els dos extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui vol fer-se tot el que pugui, però no s’atreveix per por als imprevistos, i vol tenir a qui consultar, o demanar que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una associació, necessiti ajuda.

El client de ServeisTic quan li convingui, pot gestionar els seus registres, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, i rebrà el suport tècnic que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a El Bruc:

Manteniment de pàgines web WordPress a El Bruc:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir complements i programació web WordPress al dia, així es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a El Bruc:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva web. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina web o botiga on-line , serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a El Bruc:

Addicionamement als serveis exposats en aquest apartat. A ServeisTic també oferim diversos plans d’hospedatge de dominis, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra es basa en adaptar el seu servei de hosting per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina web o botiga virtual per tal que sigui més segura i millorar-ne el SEO. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es detallen als espais d’allotjament de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a El Bruc:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines web amb diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a El Bruc:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar dominis i efectuar les actualitzacions. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?