Vols registrar un domini a preus competitius? Si saps fer-ho, accedeix al panell de control i podràs fer-ho. Si no saps com però en vols aprendre, des de suport t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu els dominis que ens diguis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als productes, serveis, iniciatives o qualssevol coses i continguts que es publicaran a la pàgina que respongui en escriure’l al navegador.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb finalitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o botiga on-line, i la troben entre els resultats de la cerca.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i gran part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis és molt econòmic. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb els mesos i els anys, augmenta la dependència del domini que s’utilitza, indistintament de si es tracta d’un autònom, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de administració del registre tingui tota la confiança del propietari, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè algunes incidències relacionades amb dominis corporatius poden requerir molt de treball, i implicar la pèrdua d’informació valuosa, missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar l’entitat sense correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Per resoldre qualsevol imprevist que pugui aturar sobtadament l’administració de tota la societat resulta indispensable tenir el control, o com a mínim poder contactar directament amb qui ha de vetllar pel correcte funcionament. Que per un costat ha de ser accessible, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé que allotja el seu domini. La informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. No hem d’anar tan enllà. Diàriament s’envia i es rep informació per correu electrònic, que si no arriba, o bé és interceptada per algú que no correspon, es poden produir incidències força greus, que cal evitar tant com sigui possible.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar relacionades amb registrar dominis, queda palès que s’ha de dedicar més atenció en les garanties d’aquests serveis que afecten aspectes tan crítics d’una associació que en el preu d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el propietari ostenta el control de la gestió del domini. I encara més quan això no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a el Figueró i Montmany:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la nostra màxima prioritat és la llibertat del client , que pot comptar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci allò que necessiti.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, a més de donar totes les garanties de seguretat en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client estigui interessat en alguna extensió que no consti al nostre llistat, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament tècnic que li calgui. Aquest suport està plantejat tant per a usuaris particulars que es volen gestionar el seu domini, com a aquelles empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun problema, pot disposar del suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a el Figueró i Montmany:

Manteniment de pàgines web WordPress a el Figueró i Montmany:

A més del hosting de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a el Figueró i Montmany:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina. I atenent als resultats, li proposarem les solucions adequades per millorar-ne el posicionament. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a el Figueró i Montmany:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament de pàgines, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest valor afegit consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu pla d’allotjament per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina web o botiga online per tal que sigui més segura i millorar-ne el SEO. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es poden consultar als apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a el Figueró i Montmany:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar un nombre de dominis considerable, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa societat o titular, i altres aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que administra el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a el Figueró i Montmany:


Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?