Necessita registrar un domini bé de preu? Si sap com fer-ho, accedeixi a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no sap com però ho vol fer, des de suport l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i li contractem els registres que ens digui.

Fer el registre de dominis per un professional o per una entitat que vol obrir una pàgina amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a aquells continguts siguin els que siguin que ofereixi qui el registra, i que l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

Habitualment per aquest espai hi passaran moltes persones, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, de l’entitat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

És molt freqüent que en el moment de registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Habitualment fer el registre d’un domini és il·lusionant per les noves oportunitats que implica, però el preu de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, no ajuda a transmetre la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està sota el control de qui en pugui gestionar les dades del registre.

Amb els mesos i els anys, augmenta la dependència que es té del nom de domini, tant si es tracta d’un artista, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de administració dels serveis tingui tota la confiança del propietari, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè les incidències relacionades amb dominis poden necessitar molta dedicació, i ser la causa de la pèrdua d’informació valuosa, correus electrònics, o fins i tot deixar al professional sense correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Encara que no s’utilitzin eines d’administració corporativa al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidorgairebé sempre hi ha informació privada per al professional. Aquesta informació habitualment es troba en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és que arribin al seu destinatari, com que només estiguin a l’abast de qui els ha de consultar. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, i amb les mesures de seguretat necessàries per evitar que es perdi.

Per tots aquests motius, val la pena tenir en compte que, en registrar dominis les garanties de qualitat i estabilitat del servei són molt més importants que el preu, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, donant-li la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a el Papiol:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. Alhora que, pot disposar d’ajuda en les adaptacions que hagi de realitzar, o si el client ho considera més oportú podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Les entitats que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini , que el mateix client pot des del seu panell de control. En cas que el client necessiti registrar extensionsextensions que no tinguem al panell de control, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

A ServeisTic, l’objectiu és que l’usuari tingui una experiència el més satisfactòria possible, i per aquest motiu oferim un servei que cobreix les necessitats de qui necessita que li facin tot el relacionat amb l’administració del domini, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal ajuda, o té qualsevol entrebanc, pot disposar del suport tècnic, ja sigui trucant per telèfon, enviant-nos un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a el Papiol:

Manteniment de pàgines web WordPress a el Papiol:

Un altre servei que podem oferir als nostres clients de mantenir complements i la programació web WordPress al dia, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a el Papiol:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Per aquest motiu, si, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les opcions adequades per millorar-ne el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a el Papiol:

Addicionamement als serveis detallats en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’hospedatge de web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un backoffice per administrar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. Aquesta adaptació dels espais, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, també compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a el Papiol:

Quan el client necessita allotjar diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a el Papiol:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar els registres de dominis des d’un sol espai. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?