Ha de registrar un o diversos dominis a preus competitius? Si sap com, accedeixi a l’àrea d’usuaris i podrà fer-ho. Si no sap com però ho vol fer, des de suport l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i contractem per vostè el registre que necessiti.

Fer el registre de dominis per un artista o per un particular que vol obrir una botiga on-line amb el seu domini, per publicar el catàleg de productes. És el mateix que crear la porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a qualsevol contingut que ofereixi qui el registra, i que l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, amb finalitats molt variades. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, de societat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt irrellevant, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis costa molt pocs diners. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el pas del temps, un domini es va fent més important pel seu propietari, perquè es va associant amb la marca que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que el preu del seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment a nivell ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona a Internet , i la comunicació quotidiana del seu client.

Per tal de resoldre qualsevol problema que pugui aturar sobtadament l’administració de l’organització és necessari tenir el control, o com a mínim poder contactar directament amb qui ha de vetllar pel funcionament. Aquest contacte per un costat ha de ser accessible, i per l’altre cal que sigui molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. Sense anar tan enllà. Diàriament s’envia i rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o és interceptada per algú que no hi hauria de tenir accés, pot desencadenar en incidències força greus, que cal evitar amb tots els mitjans possibles.

És per aquestes raons que, val la pena tenir en compte que, en registrar dominis les garanties de qualitat i estabilitat del servei són molt més importants que el preu, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a el Pont de Vilomara i Rocafort:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, necessita ajuda, sempre es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’ajudem i pugui procedir.

Les entitats que tenen molts dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini , que es poden registrar des del seu panell de control. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

A ServeisTic, el primer és que l’usuari tingui la millor experiència possible, és per això que el servei que oferim inclou els dos extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui vol fer-se tot el que pugui, però no s’atreveix per por als imprevistos, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, de manera independent. I si els cal ajuda per qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, per rebre l’ajuda que els calgui per aplicar sense imprevistos les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a el Pont de Vilomara i Rocafort:

Manteniment de pàgines web WordPress a el Pont de Vilomara i Rocafort:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres clients del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, aquest tipus de pràctiques poden consistir en enviar spam des de la pàgina que han aconseguit controlar, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a el Pont de Vilomara i Rocafort:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per posicionar pàgines web d’empreses a Google. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva web. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a el Pont de Vilomara i Rocafort:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos paquets de hosting de de dominis i pàgines web, tots ells inclouen un backoffice per administrar els serveis . Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest extra consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu pla d’allotjament per adequar-lo a la programació de la seva pàgina web o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es detallen als espais d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a el Pont de Vilomara i Rocafort:

Quan l’usuari necessita allotjar diversos dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa empresa o titular, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , es tracta d’un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a el Pont de Vilomara i Rocafort:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?