Vols registrar un o uns quants dominis a preus competitius? Si saps fer-ho, accedeix a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no en saps però ho vols fer, des de suport t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el teu domini, contacta’ns i et contractem el registre que ens diguis.

Registrar dominis per un artista o per una entitat que vol crear una botiga amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És crear una porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a qualsevol contingut que ofereixi qui el registra, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres usuaris que consulten la web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb utilitats menys evidents. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la pàgina web o botiga on-line, i la troben entre els resultats .

Registrar dominis pot semblar molt banal, però el domini d’una societat és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment . Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és tan econòmic que aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb els mesos i els anys, augmenta la dependència del domini que s’utilitza, tant si es tracta d’un particular, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a l’administració dels serveis tingui tota la confiança del propietari, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè algunes incidències relacionades amb dominis corporatius poden necessitar moltes hores de treball, i implicar la pèrdua d’informació valuosa, missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar l’empresa sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Per tal de resoldre qualsevol incidència que potencialment pugui aturar en sec l’administració de l’entitat resulta indispensable tenir el control, o com a mínim un contacte directe amb qui ha de vetllar pel funcionament. Que per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre cal que sigui molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació altament sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé que allotja el seu domini. La informació sensible per l’empresa no només es pot trobar a l’ERP. No cal anar tan enllà. Diàriament s’envia i es rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o és interceptada per algú que no hi hauria de tenir accés, es poden produir incidències força greus, que cal evitar tant com sigui possible.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar en registrar dominis, es fa evident que s’ha de dedicar més atenció en les garanties d’aquests serveis que administren aspectes tan crítics d’una associació que en el preu dels aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el propietari manté el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a el Prat de Llobregat:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la nostra prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, que en tot cas pot contactar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci directament allò que li calgui.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de més de 350 extensions, aquest un dels aspectes més destacables dels serveis de registrar dominis amb ServeisTic, és la varietat d’extensions de dominis que podem registrar per als nostres clients.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar els dominis amb les extensions desitjades.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec del registre, o posar els mitjans perquè el mateix client s’ho faci. El registre de dominis inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun entrebanc, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun problema, pot disposar del suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant un missatge per WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a el Prat de Llobregat:

Manteniment de pàgines web WordPress a el Prat de Llobregat:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec de mantenir complements i la programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a el Prat de Llobregat:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a el Prat de Llobregat:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic disposem de plans d’hospedatge per un gran ventall de necessitats, tots ells inclouen àrea d’administració per gestionar els serveis contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest extra En cas que el client ho vulgui, apliquem les adaptacions necessàries al seu hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. La personalització dels hostings, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan descrites als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a el Prat de Llobregat:

Si l’usuari necessita allotjar diversos dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa empresa o propietari, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei de hosting. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a el Prat de Llobregat:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Per contra, si el client prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?