Registre de domini amb total llibertat i totes les possibilitats; Registrar el domini des del panell de client, o amb l’acompanyament del departament de suport a l’usuari, o sol·licitar el registre del domini al departament de suport a l’usuari, i nosaltres ens en fem càrrec.

Quan es decideix registrar dominis ja siguin per entitats o particulars que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir informació diversa, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga virtual.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres que consulten la web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb altres finalitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que funcionen gràcies al domini són més importants del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca la pàgina web, que si s’ha sapugut posicionar a Google pot ser una font de contactes i vendes, a persones que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

És molt freqüent que en registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les noves oportunitats que pot facilitar, però el cost de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està controlada per qui en pugui administrar les dades del registre.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu titular, perquè es va associant amb la marca que té al darrere. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que el preu del registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment a nivell ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona a Internet , i la comunicació quotidiana del seu client.

No es pot oblidar que a l’espai d’allotjament associat a un domini, habitualment hi haurà informació molt sensible per l’empresa. Molt més enllà de la informació promocional de la pàgina web, per correu, habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana del negoci, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

Per tots aquests motius, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i prioritzar les garanties de qualitat del servei que s’està contactant, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, donant-li la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Els Hostalets de Pierola:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la màxima prioritat és la llibertat del client , i que en tot cas pot contactar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci directament allò que necessiti.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, a més de donar totes les garanties de seguretat en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client vulgui registrar dominis d’extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

A ServeisTic, el primer és que l’usuari tingui una experiència el més satisfactòria possible, és per això que oferim un servei pensat per qui vol que li facin tot el relacionat amb l’administració del domini, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una associació, necessiti ajuda.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot administrar els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre el suport tècnic que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Els Hostalets de Pierola:

Manteniment de pàgines web WordPress a Els Hostalets de Pierola:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres clients del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquestes activitats es poden limitar a l’enviament de spam des de la pàgina web que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Els Hostalets de Pierola:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i posicionament orgànic webs i botigues on-line. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar-ne el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Els Hostalets de Pierola:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans d’allotjament, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement Si el client hi està interessat, adaptem el seu espai de hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. Aquesta adaptació dels espais, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Els Hostalets de Pierola:

Si el client necessita allotjar diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Els Hostalets de Pierola:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les modificacions. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?