Registre de dominis amb la màxima flexibilitat i totes les possibilitats; Registre de dominis des del panell de client, o amb l’ajuda del departament de suport tècnic, o sol·licitar el registre dels dominis al departament de suport tècnic, i ens en fem càrrec.

Fer el registre de dominis per una empresa o per un particular que vol obrir un blog amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a qualsevol contingut que ofereixi qui el registra, i que l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb finalitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la web o botiga , i la troben entre els resultats .

És molt freqüent que en el moment de registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Habitualment registrar un domini és il·lusionant per les oportunitats que li donarà, però el cost de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui gestionar les dades del registre.

Amb els mesos i els anys, es va incrementant la dependència que es té del domini que s’utilitza, tant si es tracta d’un artista, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de l’administració del registre tingui tota la confiança del propietari, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè algunes incidències amb dominis poden necessitar moltes hores de treball, i implicar la pèrdua d’informació valuosa, com missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar l’entitat sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Encara que no s’utilitzin CRM’s al núvol, habitualment hi ha informació delicada per l’entitat. Aquesta informació sol ser en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és que arribin al seu destinatari, com que només estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, poder disposar de la informació, i amb les mesures de seguretat necessàries per tal que no es perdi.

Com a conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que es tractaran les dades confidencials de l’empresa, així com que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i és especialment important que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Esparreguera:

La principal particularitat de ServeisTic, és que el client disposa de tot el necessari per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. Alhora que, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les accions que hagi d’efectuar, o en cas que ho prefereixi podem fer directament aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar Podem gestionar dominis de més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar el domini amb l’extensió desitjada.

A ServeisTic, la prioritat és que l’usuari tingui la millor experiència possible, és per això que oferim un servei pensat per qui vol que li facin tot el relacionat amb l’administració del domini, les de qui es vol fer totes les tasques d’administració, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una entitat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, que a algú li vagi bé. I si els cal ajuda per qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, i rebran l’ajuda que els calgui per aplicar sense imprevistos els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Esparreguera:

Manteniment de pàgines web WordPress a Esparreguera:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Esparreguera:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva pàgina o botiga online. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Esparreguera:

Complementàriament als serveis exposats en aquesta pantalla. A ServeisTic disposem de paquets d’hospedatge per un gran ventall de necessitats, tots ells inclouen àrea d’administració per administrar els serveis contractats. En tots els paquets de hostings s’hi inclou un valor afegit que els fa molt especials, aquest valor afegit rau en adaptar el seu pla d’allotjament per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga per optimitzar-la per cercadors. Aquesta adaptació dels espais, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Esparreguera:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines web amb diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa empresa o propietari, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que ofereix el servei de hosting. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Esparreguera:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Però si prefereix que li registrem els dominis, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?