Necessites registrar un o uns quants dominis a preus competitius? Si saps com fer-ho, accedeix al panell de control i podràs fer-ho. Si no saps com , des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que registrem nosaltres el domini, contacta’ns i contractem per tu el domini que vulguis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a la pàgina web que respongui en escriure’l al navegador.

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de persona representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

És força habitual que en registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Habitualment registrar un domini és il·lusionant per les oportunitats que implica, però el preu de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, no ajuda a transmetre la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està controlada per qui en pugui gestionar les dades del registre.

És primordial tenir present que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara n’és més si en aquell domini hi ha una botiga online, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també depèn del nom de domini, i del servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini. El correu deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per tots aquests motius, és molt recomanable que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

No es pot oblidar que al servidor associat a un domini, habitualment hi ha informació privada de l’empresa. A part de la publicitària de l’empresa des de la pàgina web, per correu, habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa cada vegada més s’estan utilitzant molts ERP per gestionar el dia a dia de l’empresa, que s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

És per aquestes raons que, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i posar més atenció en les garanties de qualitat del servei de registre i allotjament, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Fogars de Montclús:

La principal particularitat de ServeisTic, és que el client disposa de tot el necessari per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. I alhora, pot disposar d’ajuda en les modificacions que hagi de realitzar, o en cas que ho prefereixi podem fer-nos càrrec d’aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar més de 350 extensions, aquesta varietat és una de les principals.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar-li el domini amb les extensions desitjades.

Registrar dominis amb ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec del registre dels dominis, o posar els mitjans perquè el mateix client s’ho faci. El registre de dominis inclou l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, sense haver esperar que ho faci un tècnic que no sap si és o no urgent. I si els cal ajuda per fer qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Fogars de Montclús:

Manteniment de pàgines web WordPress a Fogars de Montclús:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a l’enviament de spam des de la pàgina afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Fogars de Montclús:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Per aquest motiu, si, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Fogars de Montclús:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets de hosting de pàgines, tots ells inclouen una àrea privada per administrar els serveis . tots els allotjaments inclouen un complement que els fa molt especials, aquest extra es basa en adaptar el seu servei de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga per tal que sigui més segura i millorar-ne les característiques SEO. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Fogars de Montclús:

Per aquells clients als que els cal hosting per diversos dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa empresa o titular, i altres vegades aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Fogars de Montclús:


Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar tots els registres de dominis des d’un sol espai.
En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui.
Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?