Has de registrar el teu domini a preus competitius? Si saps fer-ho, accedeix a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no en saps però ho vols fer, des de suport t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu el registre que vulguis.

Quan es decideix registrar dominis per entitats o particulars que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital donant un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga virtual.

Habitualment pel domini hi passaran moltes persones, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de persona representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i gran part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis és molt barat. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És primordial ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web, aquest és un punt molt evident, però encara n’és més si en aquell domini s’hi allotja una botiga on-line, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i del servidor, li passarà el mateix que a la web i a la resta de serveis que depenguin del domini corporatiu. El correu deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per tots aquests motius, és molt recomanable que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

És important tenir present que a l’espai d’allotjament associat a un domini, hi haurà informació molt sensible per l’empresa. A banda de la promocional de la web, per correu(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa cada vegada més s’estan utilitzant molts ERP en la gestió quotidiana del negoci, que s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida.

Per tots aquests motius, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i prioritzar les garanties de qualitat del servei de registre i allotjament, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Folgueroles:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la màxima prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, i que sempre pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci allò que necessiti.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de Concretament més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar-li el domini amb l’extensió desitjada.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec dels registres, o posar els mitjans perquè el mateix client s’ho faci. El registre de dominis inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, que a algú li vagi bé. I si els cal ajuda per fer qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Folgueroles:

Manteniment de pàgines web WordPress a Folgueroles:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres clients del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquestes activitats poden consistir en l’enviament de spam des de la pàgina web afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Folgueroles:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Per aquest motiu, si, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Folgueroles:


A més dels serveis explicats en aquest apartat. A ServeisTic destaquen també els paquets d’allotjament, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest extra En cas que el client ho consideri oportú, adaptem el seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles d’allotjament de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Folgueroles:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per un nombre de dominis considerable, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

Registrar dominis a Folgueroles:


Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les actualitzacions.
En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible.
D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?