Necessites registrar el teu domini bé de preu? Si saps com, pots accedir al panell de control i podràs fer-ho. Si no saps com però ho vols fer, des de suport t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el domini, contacta’ns i et contractem els dominis que vulguis.

Quan es registren dominis ja siguin per entitats o particulars que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir informació diversa, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga online.

Habitualment pel domini hi passaran molts usuaris, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, de empresa representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

És molt freqüent que en el moment de registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les noves oportunitats que pot facilitar, però el preu de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui modificar les dades del registre.

És molt important ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara n’és més si en aquell domini s’hi allotja una botiga online, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor, li passarà el mateix que a la web i tots els serveis que depenguin del domini corporatiu. Deixarà de funcionar mentre duri l’avaria. Per això, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Per resoldre qualsevol problema que potencialment pugui aturar en sec l’administració de tota l’entitat és necessari tenir el control, o com a mínim poder contactar directament amb qui ha de vetllar pel funcionament. Aquest contacte per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació altament sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé que allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. No cal anar tan enllà. Diàriament s’envia i rep informació per correu electrònic, que si no arriba, o bé és interceptada per algú que no hi hauria de tenir accés, es poden produir incidències força greus, que cal evitar tant com sigui possible.

A la vista de tots els imprevistos que es poden donar en registrar dominis, queda palès que s’ha de posar molta més atenció en les garanties d’aquests serveis que administren aspectes tan crítics d’un negoci que en el preu dels aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari conserva el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Gavà:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, en cas que li calgui realitzar qualsevol acció que requereixi suport tècnic , es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem indicar la millor manera procedir.

Registrar dominis amb ServeisTic, a més de donar totes les garanties de seguretat en el relatiu a la gestió dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament del departament tècnic que necessiti. Aquest suport va dirigit tant a clients particulars que es volen gestionar el seu domini, com a aquelles empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, algú que no es pot coordinar amb les necessitats del client. I si els cal ajuda per qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Gavà:

Manteniment de pàgines web WordPress a Gavà:

Un altre servei que podem oferir als nostres clients del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Gavà:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament pàgines i botigues on-line. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva web. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions més apropiades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Gavà:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic disposem de paquets de hosting per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. En tots els allotjaments s’hi inclou un valor afegit molt interessant, aquest extra Si el client hi està interessat, adaptem el seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. La personalització dels hostings, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan explicades als espais d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Gavà:

Hi ha clients que tenen múltiples pàgines web amb diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Gavà:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?