Necessites registrar un o uns quants dominis bé de preu? Si saps com, només has d’accedir a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no saps com però ho vols fer, des de suport t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu el registre que necessitis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a botiga virtual que respongui en escriure’l al navegador.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien correus electrònics, i altres usuaris que consulten la pàgina web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb altres finalitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la pàgina web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que funcionen gràcies al domini són més importants del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca la pàgina web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una font de contactes i vendes, a persones que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Registrar dominis pot semblar molt banal, però el domini d’una societat és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment i cal prendre totes les precaucions per tal que sigui així. Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb els mesos i els anys, es va incrementant la dependència del nom de domini al que s’associa la marca, tant si es tracta d’un professional, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a l’administració del registre tingui tota la confiança del propietari, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè les incidències relacionades amb dominis corporatius poden necessitar molt de treball, i provocar la pèrdua d’informació valuosa, com missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar la persona sense correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Per tal de resoldre qualsevol incidència que potencialment pugui aturar en sec l’administració de l’organització resulta indispensable tenir el control, o com a mínim un contacte directe amb qui ha de vetllar pel correcte funcionament. Que per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé que allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no només es pot trobar a l’ERP. No cal anar tan enllà. Cada dia s’envia i rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o és interceptada per algú que no correspon, pot desencadenar en incidències greus, que cal evitar amb tots els mitjans possibles.

Com a conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que es faci la gestió de les dades de l’empresa, així com que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Granollers:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la nostra prioritat és la llibertat del client , i que en tot cas pot comptar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci directament allò que necessiti.

Les societats que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini , que es poden registrar des de l’àrea d’administració. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec dels registres dels dominis, o posar els mitjans perquè el mateix client s’ho faci. El registre de dominis inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que si té algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

L’usuari de ServeisTic en el moment que li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres, i si no sap com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, i rebrà l’atenció que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Granollers:

Manteniment de pàgines web WordPress a Granollers:

A més de l’allotjament de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Granollers:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Granollers:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament web, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest valor afegit consisteix en adaptar el seu paquet de hosting per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina o botiga on-line per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan explicades als espais de hosting web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Granollers:

Pensant en els clients que necessiten hosting per diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Granollers:


Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les actualitzacions.
En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?