Has de registrar un domini bé de preu? Si saps fer-ho, accedeix al panell de control i podràs fer-ho. Si no en saps però ho vols fer, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el teu domini, contacta’ns i et contractem el registre que ens diguis.

Registrar dominis per una empresa o per un particular que vol crear una pàgina amb el seu domini, per publicar des de crítiques del dia a dia. És el mateix que crear una porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a qualsevol contingut que hi vulgui oferir, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran moltes persones, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de companyia representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

És força habitual que en registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Habitualment registrar un domini és il·lusionant per les oportunitats que pot facilitar, però el cost de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està sota el control de qui en pugui gestionar les dades del registre.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu titular, perquè representa el que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que el preu del registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa a Internet , i la comunicació del client.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP Enterprise Ressource Planning. Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Per ser totalment operatius aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple de la importància de tenir el control del domini de la societat, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

Cal per tant posar molta més atenció a la seguretat d’uns serveis que gestionen aspectes tan crítics d’una entitat que en el preu d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el propietari conserva el control de la gestió del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Gurb:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la màxima prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, que en tot cas pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci directament allò que li calgui.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, a més de donar totes les garanties de seguretat en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el nostre client necessiti registrar dominis d’alguna extensió que no consti al nostre llistat, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per la llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que li faci falta. Aquest servei està plantejat tant per a usuaris particulars que es volen gestionar el seu domini, com a aquelles empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal ajuda, o té algun problema, pot disposar del suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant-nos un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Gurb:

Manteniment de pàgines web WordPress a Gurb:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per qualsevol activitat il·lícita, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Gurb:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament tant de pàgines web com de botigues virtuals. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva web. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva pàgina o botiga on-line. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Gurb:


Com a complement als serveis descrits en aquest apartat. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’hospedatge de pàgines, tots ells inclouen un panell de control per gestionar els serveis . Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit rau en aplicar algunes personalitzacions al seu servei d’allotjament per adaptar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan explicades als espais de hosting web i servidors.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Gurb:


Quan l’usuari té diversos dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa empresa o propietari, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , és un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que els tècnics qui li faci les modificacions requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:

Registrar dominis a Gurb:


Registre de dominis amb whois i panell de control per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les actualitzacions.
En cas de trobar-se qualsevol problema pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible.
D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?